Jocs en català Ordinador

Projecte Ce Trencada ens fa anar a comprar llet

El grup Projecte Ce Trencada ha anunciat la publicació de la seva última traducció comunitària, aquesta vegada del videojoc Milk inside a bag of milk. Aquesta versió en català permetrà als jugadors de parla catalana gaudir d’aquesta singular aventura amb una major immersió.

Milk inside a bag of milk inside a bag of milk és una breu novel·la visual que ha captivat a jugadors de tot el món amb la seva història. Des del seu llançament, el títol ha rebut crítiques positives per la seva narrativa i l’ús creatiu dels elements de joc.

Projecte Ce Trencada, conegut per les seves traduccions de qualitat de diversos videojocs, ha treballat en aquest projecte amb l’objectiu de portar Milk inside a bag of milk a la comunitat de jugadors catalanoparlants. El grup s’ha esforçat per assegurar-se que la traducció sigui fidel a l’esperit original del joc i que els diàlegs i textos estiguin ben adaptats.

La traducció al català ja està disponible per descarregar gratuïtament des del lloc web de Projecte Ce Trencada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.