Jocs en català Ordinador

Projecte Ce Trencada ens fa anar a comprar llet

El grup Projecte Ce Trencada ha anunciat la publicació de la seva última traducció comunitària, aquesta vegada del videojoc Milk inside a bag of milk. Aquesta versió en català permetrà als jugadors de parla catalana gaudir d’aquesta singular aventura amb una major immersió.

Milk inside a bag of milk inside a bag of milk és una breu novel·la visual que ha captivat a jugadors de tot el món amb la seva història. Des del seu llançament, el títol ha rebut crítiques positives per la seva narrativa i l’ús creatiu dels elements de joc.

Projecte Ce Trencada, conegut per les seves traduccions de qualitat de diversos videojocs, ha treballat en aquest projecte amb l’objectiu de portar Milk inside a bag of milk a la comunitat de jugadors catalanoparlants. El grup s’ha esforçat per assegurar-se que la traducció sigui fidel a l’esperit original del joc i que els diàlegs i textos estiguin ben adaptats.

La traducció al català ja està disponible per descarregar gratuïtament des del lloc web de Projecte Ce Trencada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content