Ordinador PlayStation Xbox

Capcom es disculpa pel retard de Pragmata amb un nou tràiler

El Capcom Showcase ha deixat els jugadors esperant amb ganes el llançament de Pragmata, un pròxim videojoc d’acció i aventura de ciència-ficció. L’esdeveniment ha presentat un nou tràiler emocionant que mostra escenes de jugabilitat captivadores ambientades en un entorn lunar futurista. No obstant això, juntament amb les emocionants imatges, els fans han rebut la decebedora notícia que la data de llançament del joc s’ha ajornat.

La protagonista, Diana, qui té un paper protagonista a Pragmata, ha compartit aquesta actualització amb els fans, expressant gratitud per la seva paciència. L’equip de desenvolupament de Capcom reconeix les altes expectatives que envolten el joc i té com a objectiu oferir als jugadors la millor experiència possible, fet que ha requerit aquest ajornament.

Pragmata, actualment en desenvolupament, està previst que es llanci en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC. Tot i que encara no es coneix la nova finestra de llançament exacta, els fans poden esperar amb il·lusió explorar el món intrigant de Pragmata quan els desenvolupadors hagin afinat cada aspecte del joc per complir amb els seus alts estàndards.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content