Ordinador PlayStation

Kepler Interactive publicarà Pacific Drive

Ironwood Studios ha anunciat la seva associació amb Kepler Interactive per publicar el seu esperat debut, Pacific Drive. Amb el llançament previst per aquest any, l’estudi també ha presentat un nou vídeo darrere les càmeres sobre la creació de la seva aventura de conducció i supervivència durant l’Future Games Show d’avui.

En l’últim vídeo, el cap de l’estudi Ironwood i director creatiu de Pacific Drive, Alexander Dracott, explica com la seva passió de tota la vida per fer viatges en carretera per la costa del Pacífic Nord-oest va plantar la llavor per al joc. Uneix-te a Alex i altres membres de l’equip d’Ironwood mentre detallen el seu procés creatiu per aconseguir la jugabilitat única de Pacific Drive, basada en conducció en primera persona i en carreres.

En referència a la seva associació amb Kepler Interactive, Dracott va dir: “Estem increïblement emocionats de compartir que ens hem associat amb Kepler Interactive per llançar Pacific Drive. El seu enfocament únic sobre com treballen amb els desenvolupadors encaixa perfectament amb Ironwood Studios i esperem compartir més en un futur pròxim”.

Pacific Drive és una aventura de conducció i supervivència basada en carreres, en què els jugadors hauran de fer front a perills sobrenaturals en cada expedició a la Zona d’Exclusió Olímpica. Amb el cotxe com a únic company, navegaràs per una reinterpretació surrealista i plena d’anomalies del nord-oest del Pacífic, establint la teva base d’operacions en un garatge abandonat per investigar i millorar les peces del teu cotxe familiar. A mesura que tracis rutes més profundament a la zona, recolliràs recursos valuosos i investigaràs allò que ha quedat per saber exactament què cal fer per sobreviure en aquest entorn imprevisible i hostil.

Pacific Drive arribarà a PlayStation 5 i a PC (a través de Steam i l’Epic Games Store) el 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.