Ordinador

Marvelous anuncia Leximan per a PC

Marvelous Europe i Knights of Borria han anunciat la seva col·laboració en un nou joc ple d’encant anomenat Leximan, que es llançarà a Steam el 2024.

Leximan és un joc d’aventura narrativa que es desenvolupa en un món modern de fantasia sorprenent, ple de personatges peculiars, enigmes místics de paraules i minijocs entretinguts. En aquest joc, els jugadors es trobaran matriculats a l’Acadèmia Elementinia, la més exclusiva escola de màgia del món. No obstant això, en aquest món la màgia és considerada una mica vergonyosa. Malgrat l’estigma, els jugadors posseeixen un poder únic, que es nodreix del món encantador i fascinant del llenguatge. Com a personatge que va causar esdeveniments estranys en el passat, els jugadors han estat relegats al soterrani de l’escola juntament amb altres «aprenents». Però la seva vida pren un gir inesperat quan l’acadèmia és atacada per un individu enigmàtic armat amb boles de foc. Depèn dels jugadors esdevenir l’heroi improbable que salvi l’escola o, si ho prefereixen, causar encara més caos.

A Leximan, els jugadors emprendran un viatge captivador en què hauran de fer servir les paraules i la seva pròpia incompetència per resoldre problemes estranys i desemmascarar una història commovedora sobre l’acceptació del propi jo. Al llarg del joc, els jugadors es trobaran amb un repartiment d’excèntrics personatges. A més, una demo Alpha del joc està disponible actualment a Steam per un temps limitat. Aquesta demo permet als jugadors resoldre enigmes de paraules, enfrontar-se a diversos minijocs i submergir-se en el món fascinant de Leximan.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.