Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge rebrà una expansió

Dotemu i Tribute Games han anunciat el proper llançament del DLC Dimension Shellshock per al popular joc Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

El DLC, que es llançarà més endavant aquest any per a PC, Nintendo Switch, consoles PlayStation i Xbox One, presentarà un nou personatge jugable anomenat Usagi Yojimbo, que ja ha aparegut en la sèrie animada de les Tortugues Ninja i en llançaments de figures d’acció. A més, Dimension Shellshock introduirà un nou mode de joc, música original i esquemes de colors alternatius per als personatges jugables.

Dimension Shellshock és fruit de la bona acollida i el suport dels fans que el joc ha rebut des del seu llançament. Juntament amb el DLC, també es llançarà una actualització gratuïta que oferirà als jugadors més opcions de paleta de colors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content