PlayStation

L’aventura original de Shantae arriba a PlayStation

WayForward ha anunciat l’estrena del joc original de Shantae en format digital a PlayStation 4 i PlayStation 5. Aquesta notícia coincideix amb el 21è aniversari del llançament inicial del joc a Game Boy Color. El títol estimat pels fans té un preu de 9,99 euros. Les versions de Shantae per a PS4 i PS5 presenten la jugabilitat, els gràfics i el so del llançament original, amb millores com opcions de control, estats de guarda, filtres visuals i contingut extra.

Shantae, un joc d’acció, aventures i plataformes, introdueix els jugadors en la carismàtica protagonista, Shantae, una mitja-geni que colpeja amb els seus cabells, mou els seus malucs, i pot canviar de forma. El joc gira al voltant de la recerca de Shantae per trobar quatre pedres elementals per aturar el pirata conegut com a Risky Boots. Els jugadors recorreran la immensa Sequin Land, enfrontant-se a enemics, navegant per laberints traïdors, desbloquejant transformacions en criatures, participant en minijocs, utilitzant objectes i coneixent personatges memorables.

Les edicions de PS4 i PS5, desenvolupades amb el motor Carbon Engine de Limited Run Games, conserven el caràcter encantador del joc original, a la vegada que ofereixen característiques modernes. A més del mode estàndard de Game Boy Color, aquestes versions inclouen la funcionalitat de Game Boy Advance de la cartutxera original, que proporciona una transformació addicional i una paleta de colors alternativa.

Aquest llançament de l’original Shantae marca un fet significatiu, ja que tots els cinc títols de la sèrie Shantae estan ara disponibles a PlayStation. Tota la sèrie també es pot trobar en format digital a la Nintendo Switch, mentre que la majoria dels títols també estan disponibles als sistemes Xbox i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content