PlayStation

L’aventura original de Shantae arriba a PlayStation

WayForward ha anunciat l’estrena del joc original de Shantae en format digital a PlayStation 4 i PlayStation 5. Aquesta notícia coincideix amb el 21è aniversari del llançament inicial del joc a Game Boy Color. El títol estimat pels fans té un preu de 9,99 euros. Les versions de Shantae per a PS4 i PS5 presenten la jugabilitat, els gràfics i el so del llançament original, amb millores com opcions de control, estats de guarda, filtres visuals i contingut extra.

Shantae, un joc d’acció, aventures i plataformes, introdueix els jugadors en la carismàtica protagonista, Shantae, una mitja-geni que colpeja amb els seus cabells, mou els seus malucs, i pot canviar de forma. El joc gira al voltant de la recerca de Shantae per trobar quatre pedres elementals per aturar el pirata conegut com a Risky Boots. Els jugadors recorreran la immensa Sequin Land, enfrontant-se a enemics, navegant per laberints traïdors, desbloquejant transformacions en criatures, participant en minijocs, utilitzant objectes i coneixent personatges memorables.

Les edicions de PS4 i PS5, desenvolupades amb el motor Carbon Engine de Limited Run Games, conserven el caràcter encantador del joc original, a la vegada que ofereixen característiques modernes. A més del mode estàndard de Game Boy Color, aquestes versions inclouen la funcionalitat de Game Boy Advance de la cartutxera original, que proporciona una transformació addicional i una paleta de colors alternativa.

Aquest llançament de l’original Shantae marca un fet significatiu, ja que tots els cinc títols de la sèrie Shantae estan ara disponibles a PlayStation. Tota la sèrie també es pot trobar en format digital a la Nintendo Switch, mentre que la majoria dels títols també estan disponibles als sistemes Xbox i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.