Ressenyes

Ressenya – Swordship

Swordship, desenvolupat per Digital Kingdom i publicat per Thunderful, és un joc que porta el gènere arcade a noves alçades. És un «dodge ‘em up» d’alta velocitat i alt risc que combina l’emoció dels clàssics jocs d’arcade amb un concepte innovador. Aquest joc és un testimoni del fet que la simplicitat, quan s’executa amb destresa i creativitat, pot donar lloc a una experiència de joc que és alhora desafiadora i immensament satisfactòria.

Una delícia Arcade

La premissa del joc està ambientada en un futur postapocalíptic on tu, un pilot rebel, navegues per aigües traïdores, recol·lectant contenidors perduts i entregant-los a través d’un portal. L’estètica del joc és un plaer visual, amb els seus gràfics cel-shading i la seva banda sonora techno que crea una atmosfera alhora futurista i nostàlgica. La taxa de fotogrames és fluida, de 60 FPS, i els canvis de tons en els mars i les ciutats afegeixen un element visual dinàmic que manté el joc fresc.

Jugabilitat frenètica i fresca

La jugabilitat de Swordship és on realment destaca. El joc elimina l’arsenal habitual d’armes i, en canvi, et desafia a utilitzar el teu enginy i agilitat per enganyar els drons enemics, les torretes làser i els canons perquè es destrueixin mútuament. Així doncs, aquesta mecànica afegeix una capa d’estratègia i planificació a l’acció frenètica, fent que cada combinació sembli una victòria ben merescuda.

Jugabilitat frenètica i fresca

La dificultat del joc és desafiadora sense cap mena de disculpa, però mai esdevé injusta. La mecànica de submergir temporalment la teva nau sota l’aigua afavoreix un element tàctic en el joc. A més, cronometrar correctament les teves immersions pot significar la diferència entre una escapada estreta i una ràpida defunció, afegint una emoció intensa a cada encontre.

Jugabilitat frenètica i fresca

Swordship també ofereix un grau de personalització, permetent-te adaptar la velocitat de resposta de la teva nau i dels enemics. Això, juntament amb l’èmfasi del joc en les puntuacions altes, el converteix en un refugi per als jugadors entusiastes i aquells que volen assolir les màximes puntuacions. El sistema de progressió del joc està ben pensat, recompensant els jugadors dedicats amb millores per a la nau, vides addicionals i noves embarcacions.

Tanmateix, el disseny del joc no està exempt de defectes. L’absència d’una opció de control amb la creueta pot ser una petita molèstia per a alguns jugadors, i els elements aleatoris pot provocar moments frustrants de tant en tant. No obstant això, aquests són problemes menors en un joc excel·lent en general.

Conclusió

En conclusió, Swordship és un triomf en el gènere arcade. Prendre un concepte senzill i elevar-lo amb mecàniques intel·ligents, gràfics bonics i una corba de dificultat desafiadora però recompensadora. És un joc que exigeix la teva atenció, posa a prova les teves habilitats i recompensa els teus esforços amb una sensació d’acompliment que pocs altres jocs poden igualar. Finalment, siguis fan del gènere o un nouvingut que busca una experiència de joc única, Swordship és un joc que es mereix un lloc a la teva biblioteca.

Swordship

Swordship és un joc arcade que combina l’emoció dels clàssics amb un concepte innovador. Amb una estètica visual atractiva, jugabilitat frenètica i un sistema de progressió ben dissenyat, és una experiència desafiadora i satisfactòria que val la pena provar.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Swordship és un joc arcade que combina l’emoció dels clàssics amb un concepte innovador. Amb una estètica visual atractiva, jugabilitat frenètica i un sistema de progressió ben dissenyat, és una experiència desafiadora i satisfactòria que val la pena provar.

4.3

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per Thunderful

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories
Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenya – Cannon Dancer – Osman
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per