Ordinador Xbox

Overwatch 2 anuncia la seva actualització més gran

Blizzard Entertainment ha anunciat el proper llançament d’Overwatch 2: Invasion, la més gran actualització del seu joc basat en equips. Anunciat durant la presentació de Xbox Games Showcase, la nova actualització estarà disponible per als jugadors de Xbox Series X|S i Xbox One a partir del 10 d’agost.

Overwatch 2: Invasion presenta missions de la història, una nova temporada de contingut desbloquejable, un nou mode de joc PVP central, noves formes de millorar les habilitats dels herois i un nou heroi de suport. Els subscriptors de Xbox Game Pass Ultimate tindran l’oportunitat de desbloquejar tots els herois d’Overwatch 2 mitjançant el paquet de nous herois d’Overwatch 2, inclòs com a part dels avantatges de Game Pass Ultimate.

Les missions de la història, titulades «L’Ascens de Null Sector», representen una invasió global de màquines traïdores que amenacen la humanitat. Els jugadors s’uniran a forces amb herois coneguts com ara Winston, Tracer i Mei per frustrar la destrucció causada per Null Sector i descobrir els seus plans misteriosos, enfrontant-se a adversaris desafiants com els Aniquiladors i els Perseguits.

A més, els jugadors podran participar en una nova missió de col·laboració addicional ambientada a Kings Row, així com experimentar Flashpoint, un nou mode de joc PVP central en què els equips competeixen per controlar posicions clau anomenades «Flashpoints». Overwatch 2: Invasion també presenta el mode Mestre de Herois, que ofereix cursos de formació especialitzats per a herois individuals per ajudar els jugadors a millorar les seves habilitats.

A més, l’actualització inclou millores al Camp d’Entrenament, amb un nou camp de tir amb diferents configuracions i objectius perquè els jugadors puguin afinar la seva punteria. Per als nous jugadors, el paquet de nous herois d’Overwatch 2 ofereix accés immediat a sis herois: Sojourn, Junker Queen, Kiriko, Ramattra, Lifeweaver i un heroi encara no revelat, cadascun acompanyat d’una aparença Llegendària i altres cosmètics del joc.

Overwatch 2 continua sent de franc i els jugadors ja poden gaudir de la Temporada 5, que comença el 13 de juny i inclou nous modes de joc, esdeveniments de temporada i una aparença mítica per a Tracer. L’esperada Overwatch 2: Invasion estarà disponible a partir del 10 d’agost.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.