Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

En Ginyu i el seu equip arriben a Dragon Ball: The Breakers

Bandai Namco ha anunciat el llançament de la temporada 3 del seu joc multijugador asimètric, DRAGON BALL: THE BREAKERS.

La darrera actualització porta un nou mapa anomenat «Snowy Mountain», aspectes de supervivents inspirats en els personatges de DRAGON BALL i poderoses «Transpheres». El punt destacat de la temporada 3 és la introducció de la famosa Ginyu Force com a primer «Raider» de tipus «Team-Up» del joc. Cada membre de la Ginyu Force posseeix habilitats úniques i formes que els jugadors poden utilitzar. En mantenir cada forma viva abans d’evolucionar, els jugadors poden desencadenar tot el potencial de la Ginyu Force amb les transformacions posteriors. El Capità Ginyu, la forma final, té la capacitat de intercanviar cossos amb un Supervivent, atorgant-li estadístiques millorades i habilitats passives.

DRAGON BALL: THE BREAKERS està disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.