Nintendo

Ja disponible l’expansió «Arenas» de Sifu a Nintendo Switch

Sloclap ha llançat l’expansió «Arenas» de Sifu a Nintendo Switch, equiparant així l’experiència de joc en aquesta plataforma amb la resta de versions disponibles. El mode gratuït, ara està disponible per als jugadors de Switch, permetent que totes les plataformes competeixin en igualtat de condicions.

Després del seu llançament el març passat per a consoles i PC, els jugadors de Nintendo Switch finalment poden gaudir dels desafiaments del mode «Arenas». Aquest nou contingut ofereix als mestres del kung-fú 45 enfrontaments desafiadors en nou localitzacions diferents, les quals no havien estat vistes en el mode història original de Sifu. Aquestes addicions prometen més de 10 hores addicionals de joc per a aquells que busquin una experiència gratificantment desafiadora. A més, s’inclouen cinc modes diferents, com ara supervivència i contrarellotge.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.