Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Team17 presenta un nou tràiler de Moving Out 2

Team17 presenta un nou tràiler de Moving Out 2

Team17 Digital, SMG Studio i DevM Games han publicat un nou tràiler de Moving Out 2, que es llançarà a final d’any a la Nintendo Switch, PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i Xbox One.

Presentat com a part de la presentació estiuenca de Future Games Show celebrada avui mateix, el tràiler, creat en estil de dibuixos animats d’un dissabte matí dels anys 80, mostra els personatges extravagants de Moving Out 2.

El nou tràiler es va llançar juntament amb la confirmació que una demostració de Moving Out 2 s’empaquetarà i arribarà a Steam Next Fest a partir del 19 de juny, portant amb ella una mostra de sis nivells de les diferents localitzacions del multivers del joc final.

Característiques principals de Moving Out 2:

  • Recorreu el multivers i supereu nous nivells i puzles que posaran els F.A.R.Ts davant dels seus reptes de mudances més grans fins ara.
  • Els jugadors poden enfrontar-se sols o amb amics (o enemics), tant en el cooperatiu local com en línia amb el joc creuat habilitat.
  • Els mudancers de totes les habilitats són benvinguts a Packmore; amb el Mode d’Assistència, les possibilitats (i la diversió) són infinites i inclusives!
  • Amb una nova colla de mudancers elegants, Moving Out 2 presenta personatges totalment nous que encantaran i horroritzaran al mateix temps.

A més del llançament digital del joc en tots els formats, Fireshine Games distribuirà edicions físiques per a les consoles Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i Xbox Series X|S i Xbox One.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.