Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Nou tràiler de SteamWorld Build abans del llançament

Thunderful i l’estudi de desenvolupament The Station, han mostrat una visió més profunda del pròxim SteamWorld Build, que es llançarà per a PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch el 2023, a través d’un nou tràiler que s’ha estrenat al Future Game Show. Els aficionats podran provar el següent títol de la sèrie SteamWorld entre el 19 i el 26 de juny, ja que una demo del joc formarà part del Steam Next Fest.

Com és tradició amb aquesta estimada franquícia, SteamWorld Build pren un gènere ben conegut i li dóna una volta de rosca única, oferint una experiència de construcció de ciutats de diversos nivells que et demana construir una ciutat florent a la superfície, alhora que mines recursos i enfrontes monstres soterrats.

Com a arquitecte d’una ciutat minera de SteamWorld, aventura’t en la mina abandonada sota la teva ciutat, que es diu que està plena de tecnologia antiga que té la clau per escapar d’un destí imminent. Utilitzant els recursos naturals de la superfície i els abundants minerals enterrats sota terra, expandeix la teva ciutat, anima nous nivells residencials a unir-se en la cerca de profunditzar en el subsòl, desenterra riqueses insospitades i, en definitiva, ajuda’ls a fugir del planeta!

SteamWorld Build s’ha desenvolupat tant per a PC com per a consoles de forma simultània, assegurant que el disseny del joc, la interfície d’usuari (UX) i la interfície d’usuari (UI) funcionin tan bé amb un controlador a les mans com amb un ratolí i teclat. El joc compta amb una interfície amigable per a l’usuari i mecàniques dissenyades per atendre tant als jugadors experimentats com als novells en el gènere de construcció de ciutats, i s’ha afinat encara més amb tres nivells de dificultat entre els quals triar.

SteamWorld Build es llançarà per a PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch el 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.