Ordinador

Anunciat Mythwrecked, una aventura d’allò més relaxant

El pròxim joc de Polygon Treehouse i Whitethorn Games, Mythwrecked: Ambrosia Island, ha causat sensació a la Future Games Show Summer Showcase, oferint als espectadors un tast de la seva jugabilitat. Aquest joc d’aventures amb amics té com a objectiu proporcionar una experiència relaxant de vacances amb un toc tropical.

A Mythwrecked, els jugadors assumeixen el paper d’Alex, una excursionista que es troba varada a les impressionants costes d’Ambrosia Island. Mentre s’aventura a explorar els voltants, aviat descobreix que no està sola. L’illa està habitada pels déus de la mitologia grega, però hi ha un petit inconvenient: aquests éssers divins han perdut la seva memòria. Per trobar el camí de tornada a casa, Alex haurà de forjar amistats amb els habitants de l’illa i ajudar-los a recuperar els seus records.

El joc ofereix una experiència d’aventura no lineal, permetent als jugadors explorar l’illa dinàmica i descobrir els seus convidats celestials. El mecanisme de les relacions juga un paper fonamental en el joc, ja que els jugadors poden establir connexions amb els déus. A mesura que aquestes amistats esdevinguin més profundes, els déus estaran més disposats a ajudar Alex amb els seus poders divins. Resoldre el misteri de l’illa, salvar els déus i ajudar Alex a trobar el camí de tornada a casa són els principals objectius que els jugadors persegueixen.

Més detalls de Mythwrecked

Algunes característiques clau de Mythwrecked: Ambrosia Island inclouen un elenc divers de déus, des d’Ares fins a Atena, d’Hermes a Hades, amb l’Ambrosidex com a eina útil per rastrejar-los. Els exploradors també poden utilitzar la senyal del radar a l’Ambrosidex per cercar tresors divins perduts escampats per tota l’illa, els quals juguen un paper en la restauració dels records dels déus. Establir converses amb altres personatges i investigar els objectes i llocs de l’illa desbloquejarà nous temes i idees, potser descobrint informació valuosa dels déus, encara que alguns temes poden ser fora de límits fins que els jugadors hagin guanyat la seva amistat. El joc també promet una història no lineal i carregada d’emocions centrada en els temes de l’amistat, la família i la comunitat.

Mythwrecked: Ambrosia Island està programat per llançar-se a PC a través de Steam. Els jugadors que esperen amb impaciència el joc poden provar-ne la jugabilitat amb la demo de Steam i preparar-se per viure l’experiència completa quan el joc es llanci oficialment.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.