Ordinador

These Doomed Isles s’estrenarà en accés anticipat aquest setembre

Fireshine Games i Triplevision Games han anunciat avui que el joc de construcció de ciutats roguelike These Doomed Isles estarà disponible en accés anticipat a Steam aquest setembre, i han revelat un nou tràiler de la història que mostra una visió més profunda de la tradició darrere del joc venidor.

Presentat a l’OTK Games Expo, el nou tràiler presenta la història de Cernunnos, Plutus i Acan, els déus cèltic, grec i maia que els jugadors podran interpretar quan el joc es llanci a l’Accés Anticipat aquest setembre. Altres déus jugables es presentaran durant el període d’Accés Anticipat, abans del llançament complet de la versió 1.0 del joc el 2024.

A These Doomed Isles, els jugadors han de crear illes, construir assentaments i proporcionar refugi, recursos i defenses per ajudar els seus seguidors a sobreviure contra assaltants, desastres naturals i monstres mitològics. Col·loca boscos, rius, muntanyes i més, i crea el teu mazo per donar vida al món amb cartes, relíquies i miracles poderosos en aquest roguelike d’estratègia de construcció d’assentaments.

Els jugadors interessats a provar el joc avui mateix poden jugar These Doomed Isles: The First God per experimentar un capítol pròleg amb Cernunnos, el déu cèltic de la natura. Comença el teu viatge al món de These Doomed Isles avui mateix i trasllada el teu progrés a la versió d’accés anticipat quan es llanci aquest setembre.

A més, una nova demo jugable que donarà als jugadors l’oportunitat de jugar com Plutus, el déu grec de la riquesa, estarà disponible per a la descàrrega a Steam per un temps limitat a partir d’aquest divendres, 16 de juny. Lidera una nova civilització cap a la victòria i descobreix nous edificis, cartes, enemics i un cap de tot nou per derrotar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content