Ordinador

These Doomed Isles s’estrenarà en accés anticipat aquest setembre

Fireshine Games i Triplevision Games han anunciat avui que el joc de construcció de ciutats roguelike These Doomed Isles estarà disponible en accés anticipat a Steam aquest setembre, i han revelat un nou tràiler de la història que mostra una visió més profunda de la tradició darrere del joc venidor.

Presentat a l’OTK Games Expo, el nou tràiler presenta la història de Cernunnos, Plutus i Acan, els déus cèltic, grec i maia que els jugadors podran interpretar quan el joc es llanci a l’Accés Anticipat aquest setembre. Altres déus jugables es presentaran durant el període d’Accés Anticipat, abans del llançament complet de la versió 1.0 del joc el 2024.

A These Doomed Isles, els jugadors han de crear illes, construir assentaments i proporcionar refugi, recursos i defenses per ajudar els seus seguidors a sobreviure contra assaltants, desastres naturals i monstres mitològics. Col·loca boscos, rius, muntanyes i més, i crea el teu mazo per donar vida al món amb cartes, relíquies i miracles poderosos en aquest roguelike d’estratègia de construcció d’assentaments.

Els jugadors interessats a provar el joc avui mateix poden jugar These Doomed Isles: The First God per experimentar un capítol pròleg amb Cernunnos, el déu cèltic de la natura. Comença el teu viatge al món de These Doomed Isles avui mateix i trasllada el teu progrés a la versió d’accés anticipat quan es llanci aquest setembre.

A més, una nova demo jugable que donarà als jugadors l’oportunitat de jugar com Plutus, el déu grec de la riquesa, estarà disponible per a la descàrrega a Steam per un temps limitat a partir d’aquest divendres, 16 de juny. Lidera una nova civilització cap a la victòria i descobreix nous edificis, cartes, enemics i un cap de tot nou per derrotar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.