Sector

Koa and the Five Pirates of Mara supera el 850% de finançament

Koa and the Five Pirates of Mara, una aventura en plataforma 3D desenvolupada per la valenciana Chibig, i les catalanes Talpa Games i Undercoders, ha assolit un èxit notable a Kickstarter. Amb només 48 hores restants en la campanya, ha superat l’objectiu de finançament amb un impressionant 850%, rebent el suport de més de 4000 patrocinadors. L’objectiu inicial de 30.000 € es va assolir en menys d’una hora, trencant el rècord de finançament anterior dels estudis establert per Mika i la Muntanya de la Bruixa. El joc ara ocupa un lloc entre les 5 campanyes espanyoles més exitoses de la plataforma.

Amb emocionant expectació, s’espera que Koa and the Five Pirates of Mara es llanci aquest estiu, permetent als mecenes rebre les seves contribucions abans del que és habitual en les campanyes de Kickstarter. Tesura Games s’ha unit al projecte i donarà suport a la creació d’edicions físiques estàndard i de col·leccionista per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5.

Com a resposta a l’entusiasme de la comunitat, Chibig ha introduït una nova recompensa: una figura en color dels personatges del joc, Koa i Napopo. Això ha donat lloc a la idea d’ampliar la col·lecció de figures de Chibig, augmentant l’expectació entre els seguidors.

El joc en si es descriu com una fusió vibrant de The Legend of Zelda: Wind Waker i Super Mario 3D World, oferint una aventura fresca en el gènere de plataformes. Tot i que encara no s’ha anunciat una data de llançament específica, es confirma que el joc arribarà a Steam (PC), PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One i Nintendo Switch aquest estiu. A més, s’espera que el joc es llanci amb català com a llengua.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.