Ordinador

ODINFALL presenta nou tràiler i una demo jugable

Ember Paw Games i Fireshine Games han revelat avui un nou tràiler per a ODINFALL, un roguelite viking que arribarà aviat a Steam.

Observa el tràiler per a una primera visió del món d’ODINFALL. A més, per un temps limitat, juga al joc amb una demo jugable exclusiva a Steam. Prepara’t per a la venjança com a Cyberserker, el que colpeja déus, o empunya armes de dues vegades la teva mida com a Gun Gnome manic, o arrossega els teus enemics com un VIKING MOOSE impressionant.

Pròximament, a Steam, ODINFALL és un roguelite frenètic que segueix un grup de guerrers nòrdics inadaptats en un viatge per evitar que Odin provoqui un segon Ragnarok. Dispara a través de terres apocalíptiques en carreres generades procedimentalment i forja el teu propi camí amb nivells destructibles. Millora el teu personatge, descobreix armes escandaloses i personalitza el teu equipament amb una infinitat de combinacions de modificacions. Perquè el final del món només no n’era suficient.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.