Ordinador

ODINFALL presenta nou tràiler i una demo jugable

Ember Paw Games i Fireshine Games han revelat avui un nou tràiler per a ODINFALL, un roguelite viking que arribarà aviat a Steam.

Observa el tràiler per a una primera visió del món d’ODINFALL. A més, per un temps limitat, juga al joc amb una demo jugable exclusiva a Steam. Prepara’t per a la venjança com a Cyberserker, el que colpeja déus, o empunya armes de dues vegades la teva mida com a Gun Gnome manic, o arrossega els teus enemics com un VIKING MOOSE impressionant.

Pròximament, a Steam, ODINFALL és un roguelite frenètic que segueix un grup de guerrers nòrdics inadaptats en un viatge per evitar que Odin provoqui un segon Ragnarok. Dispara a través de terres apocalíptiques en carreres generades procedimentalment i forja el teu propi camí amb nivells destructibles. Millora el teu personatge, descobreix armes escandaloses i personalitza el teu equipament amb una infinitat de combinacions de modificacions. Perquè el final del món només no n’era suficient.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content