Ordinador PlayStation Xbox

Kwalee publicarà el joc d’acció The Precinct

Kwalee i Fallen Tree Games, han anunciat un acord de publicació pel proper joc, The Precinct. Kwalee publicarà el títol a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S, el 2024.

The Precinct submergeix els jugadors en una experiència captivadora mentre naveguen per la detallada ciutat d’Averno del principi dels anys 80, un joc policial de vista superior en solitari i en un món obert d’acció sandbox. En aquest sandbox d’acció de neo-noir, on les bandes dominen els carrers i la corrupció embruta la mateixa essència de la ciutat, els jugadors s’embarcaran en una incansable cerca per descobrir la veritat. Participant en emocionants persecucions de vehicles a través d’entorns destructibles, intentaran restablir l’ordre i portar justícia a la problemàtica metròpoli.

Fallen Tree Games té una trajectòria contrastada de crear excel·lents jocs que són gaudits per la comunitat. El nostre equip se sent honrat i entusiasmat de col·laborar amb l’equip talentós de Fallen Tree Games per llançar el seu pròxim joc, The Precinct.

Ben Forrester, cap de PC i Consola de Kwalee

“Estem encantats de col·laborar amb Kwalee, un reconegut líder de la indústria conegut per la seva experiència i passió per oferir experiències de joc excepcionals. Aquesta col·laboració ens permetrà aprofitar els seus recursos i suport per fer realitat la nostra visió de ‘The Precinct’ en una escala encara més gran. No podríem estar més emocionats de treballar plegats amb Kwalee per crear un joc policial que captivarà i delectarà jugadors de tot el món”, van declarar Joe Moulding i Lewis Boadle, de Fallen Tree Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.