PlayStation

Orbital Bullet arriba a PlayStation

Assemble Entertainment i SmokeStab han anunciat el llançament d’Orbital Bullet. Després del seu exitós llançament a PC a través de Steam i Nintendo Switch el 2022, el joc ja està disponible a PlayStation 4, i aviat arribarà a Xbox One. Orbital Bullet presenta als jugadors desafiants mons aliens, amb una jugabilitat dinàmica i enemics generats procedimentalment en un mapa circular únic de 360°.

Stefan Marcinek, CEO d’Assemble Entertainment, ha expressat l’emoció de portar Orbital Bullet a la plataforma de PlayStation, i l’esperat llançament a Xbox afegirà més expectació. El joc ha estat optimitzat i actualitzat amb cura per l’equip de desenvolupament, demostrant el seu compromís en oferir una experiència de qualitat.

Amb un disseny de nivells giratori de 360°, Orbital Bullet captiva els jugadors amb el seu món distintiu en forma d’anell en 2,5D. El joc combina la naturalesa addictiva de la mecànica roguelite amb arbres de habilitats i acció d’alta intensitat. Els jugadors enfronten batalles implacables contra la nefasta Dread Corporation.

Característiques destacades d’Orbital Bullet:

  1. Disseny de Món Únic: El món en forma d’anell del joc ofereix una visió fresca del gènere, amb un disseny de nivells giratori de 360° que permet realitzar trets satisfactoris de llarga distància i combatre de prop amb devastador efecte.
  2. Milloraments i Modificacions: Els jugadors poden millorar les habilitats i l’arsenal del seu personatge a través de diverses actualitzacions, modificacions, arbres de habilitats i armes poderoses.
  3. Sistema de Classes: Resol acudits desafiant per desbloquejar quatre classes distintes, cadascuna amb habilitats úniques. Enfronta’t als enemics com l’Enginyer amb torretes o aprofita el poder del foc com l’Hellion.
  4. Acció Arcade Intensa: Orbital Bullet ofereix acció frenètica i palpitant mentre els jugadors naveguen per biomes bonics i diversos. Salta, esquivi i dispara el teu camí a través de hordes d’enemics.
  5. Transicions Perfectes: Les transicions instantànies entre nivells mantenen el ritme accelerat del joc, eliminant interrupcions i permetent als jugadors mantenir-se immersos en l’acció.

Orbital Bullet es pot adquirir ara a PlayStation 4 i Xbox One per 19,99 euros. El joc també està disponible a PC a través de Steam i GOG, així com a Nintendo Switch per 16,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content