PlayStation

Orbital Bullet arriba a PlayStation

Assemble Entertainment i SmokeStab han anunciat el llançament d’Orbital Bullet. Després del seu exitós llançament a PC a través de Steam i Nintendo Switch el 2022, el joc ja està disponible a PlayStation 4, i aviat arribarà a Xbox One. Orbital Bullet presenta als jugadors desafiants mons aliens, amb una jugabilitat dinàmica i enemics generats procedimentalment en un mapa circular únic de 360°.

Stefan Marcinek, CEO d’Assemble Entertainment, ha expressat l’emoció de portar Orbital Bullet a la plataforma de PlayStation, i l’esperat llançament a Xbox afegirà més expectació. El joc ha estat optimitzat i actualitzat amb cura per l’equip de desenvolupament, demostrant el seu compromís en oferir una experiència de qualitat.

Amb un disseny de nivells giratori de 360°, Orbital Bullet captiva els jugadors amb el seu món distintiu en forma d’anell en 2,5D. El joc combina la naturalesa addictiva de la mecànica roguelite amb arbres de habilitats i acció d’alta intensitat. Els jugadors enfronten batalles implacables contra la nefasta Dread Corporation.

Característiques destacades d’Orbital Bullet:

  1. Disseny de Món Únic: El món en forma d’anell del joc ofereix una visió fresca del gènere, amb un disseny de nivells giratori de 360° que permet realitzar trets satisfactoris de llarga distància i combatre de prop amb devastador efecte.
  2. Milloraments i Modificacions: Els jugadors poden millorar les habilitats i l’arsenal del seu personatge a través de diverses actualitzacions, modificacions, arbres de habilitats i armes poderoses.
  3. Sistema de Classes: Resol acudits desafiant per desbloquejar quatre classes distintes, cadascuna amb habilitats úniques. Enfronta’t als enemics com l’Enginyer amb torretes o aprofita el poder del foc com l’Hellion.
  4. Acció Arcade Intensa: Orbital Bullet ofereix acció frenètica i palpitant mentre els jugadors naveguen per biomes bonics i diversos. Salta, esquivi i dispara el teu camí a través de hordes d’enemics.
  5. Transicions Perfectes: Les transicions instantànies entre nivells mantenen el ritme accelerat del joc, eliminant interrupcions i permetent als jugadors mantenir-se immersos en l’acció.

Orbital Bullet es pot adquirir ara a PlayStation 4 i Xbox One per 19,99 euros. El joc també està disponible a PC a través de Steam i GOG, així com a Nintendo Switch per 16,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.