Ordinador PlayStation Xbox

Ubisoft i Lucasfilm Games presenten Star Wars Outlaws

Avui, durant el Xbox Games Showcase, Ubisoft, en col·laboració amb Lucasfilm Games, ha presentat Star Wars Outlaws, el primer joc de món obert ambientat a l’univers de Star Wars. El joc està previst que es llanci per a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i Windows PC (a través d’Ubisoft Connect) el 2024.

Demà, dilluns 12 de juny, es mostrarà un primer gameplay de Star Wars Outlaws a l’Ubisoft Forward. L’esdeveniment començarà a les 19:00 i es podrà veure a YouTube i Twitch.

Amb un desenvolupament liderat per Massive Entertainment, Star Wars Outlaws convida els jugadors a viure l’univers de Star Wars com mai, en una història original ambientada entre Star Wars: El Imperi Contraataca i Star Wars: El Retorn del Jedi. Mentre l’Imperi Galàctic busca incansablement la manera de posar fi de una vegada per totes a l’Aliança Rebel, el baix món criminal bull d’activitat. Els fans s’endinsaran en la pell de l’astuta delinqüent Kay Vess (interpretada per Humberly González), acompanyada pel seu lleial Nix (interpretat per Dee Bradley Baker, de Star Wars: The Bad Batch), per dur a terme un dels atracaments més grans. Buscant la manera de començar una nova vida, els jugadors s’uniran a Kay i Nix mentre lluiten, roben i s’obren camí a través de sindicats criminals, convertint-se en les persones més buscades de la galàxia.

“Quan vam imaginar per primera vegada com seria el primer joc de món obert de Star Wars, vam pensar en on i quan podria situar-se, i ràpidament vam adonar-nos que teníem tot el necessari per explicar l’aventura d’un renegat. Aquests bandolers viuen sota el puny de l’Imperi Galàctic, però poden prosperar gràcies a les oportunitats que el submón criminal ofereix als qui estiguin disposats a aprofitar-se de l’agitació”, ha comentat Julian Gerighty, director creatiu de Massive Entertainment.

“Ens entusiasma poder oferir amb Star Wars Outlaws el primer joc de Star Wars amb un món veritablement obert, i amb una història d’acció i aventura plena de personatges i planetes tan nous com ja coneguts de la franquícia”, ha comentat Douglas Reilly, vicepresident de Lucasfilm Games. “Hem treballat de prop amb l’equip de gran talent d’Ubisoft Massive Entertainment, que té anys d’experiència en la creació de mons increïblement detallats, i estem encantats que els fans puguin submergir-se en aquesta fantasia renegada de Star Wars com mai”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.