Ordinador

El terrorífic Unholy s’estrenarà el 20 de juliol, demo ja disponible

HOOK i Duality Games han anunciat que el joc de terror psicològic Unholy es llançarà el 20 de juliol per a PC, amb versions per a PlayStation 5 i Xbox Series S/X en un futur pròxim.

Una demo jugable d’Unholy ja està disponible a Steam, donant als fans del terror l’oportunitat d’experimentar el joc abans del seu llançament oficial. La demo també estarà destacada en el proper Steam Next Fest del 19 al 26 de juny. Unholy segueix la història d’una mare, Dorothea, mentre explora dos mons paral·lels a la recerca del seu fill desaparegut.

El joc combina exploració, resolució de puzles, mecàniques de combat i una narrativa profunda per crear una experiència de terror psicològic intensa. Els jugadors navegaran entre una ciutat postsoviètica de l’Europa de l’Est i el món distorsionat i malèfic d’Unholy, desenterrant una veritat aterridora. Unholy presenta uns visuals captivadors inspirats en les obres de l’artista fosc Tomasz Strzałkowski i una combinació única de jugabilitat que inclou exploració, puzles, sigil i mecàniques de combat intrigants.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.