Nintendo

El mític Super Mario RPG torna a Nintendo Switch

Nintendo ha anunciat el llançament d’una versió actualitzada del clàssic joc, Super Mario RPG, per a la Nintendo Switch. Originalment llançat a Super NES, el joc ha experimentat una revisió visual, amb nous gràfics que milloren l’experiència de joc. Els jugadors es reuniran una vegada més amb els estimats personatges Mario, Bowser, la Princesa Peach i els personatges originals Mallow i Geno en una emocionant aventura de rol (RPG).

El joc transporta els jugadors a un viatge emocionant ple de giragonses inesperades i tresors. Mario i els seus aliats hauran de reunir-se per enfrontar-se a la temible banda de Smithy, una força amenaçadora que posa en perill el seu món. La seva missió consisteix a recuperar set estrelles i reparar el Camí Estel·lar, embarcant-se en una cerca que posarà a prova les seves habilitats i el seu pensament estratègic.

Aquesta versió de Super Mario RPG per a la Nintendo Switch ofereix una oportunitat per als fans del joc original de reviure l’aventura amb uns gràfics millorats. Per a aquells que encara no s’han aventurat en aquesta experiència de rol (RPG), presenta l’oportunitat gaudir del primer RPG de la sèrie Super Mario. Amb el llançament programat per al 17 de novembre, els jugadors podran esperar amb il·lusió submergir-se en aquest títol clàssic de Nintendo a la plataforma Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.