Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Sonic Superstars barreja el vell amb el nou

SEGA ha presentat Sonic Superstars, la darrera entrega de la sèrie Sonic the Hedgehog. Està previst que surti a la venda a tot el món aquest tardor a PC i consoles.

Sonic Superstars porta els jugadors a una aventura a les Northstar Islands, oferint una perspectiva nova dels clàssics jocs de Sonic. Els jugadors poden triar jugar com Sonic, Tails, Knuckles o Amy Rose, cadascun amb habilitats especials i poders de les Chao Emeralds. Es pot explorar sol o jugar en cooperació amb fins a tres jugadors més, mentre els jugadors lluiten per evitar els plans del Dr. Eggman, Fang i un enemic nou i enigmàtic, que volen transformar les criatures majestuoses de l’illa en Badniks.

Les característiques clau de Sonic Superstars inclouen una interpretació fresca de la jugabilitat clàssica en 2D de Sonic, amb gràfics totalment en 3D, nous poders i habilitats, un escenari completament nou i mecàniques de joc innovadores. Els jugadors també poden gaudir de la possibilitat d’assumir els papers dels seus personatges preferits, com Sonic, Tails, Knuckles i Amy Rose, cadascun amb habilitats úniques. Les Esmeraldes del Caos, una característica constant de la sèrie, atorguen als jugadors poders increïbles com la multiplicació, nedar en ràpids i canviar de forma. A més, Sonic Superstars presenta un mode de joc cooperatiu local per a fins a quatre jugadors, cosa que permet que els amics s’incorporin a la campanya en qualsevol moment.

S’ha publicat el primer tràiler de Sonic Superstars, que ofereix als fans un tast de l’emocionant acció del joc. Les persones interessades poden visitar el lloc web oficial per obtenir més informació sobre el joc i registrar-se per rebre gratuïtament una aparença exclusiva d’Amy Rose.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content