Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat Return to Moria, un nou joc del Senyor dels Anells

Anunciat Return to Moria, un nou joc del Senyor dels Anells

Free Range Games i North Beach Games han presentat el primer tràiler de jugabilitat del seu pròxim títol, The Lord of the Rings: Return to Moria, a la Summer Game Fest 2023.

El joc, ambientat en la Quarta Edat de la Terra Mitjana, ofereix una experiència de creació i supervivència i estarà disponible a la PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de l’Epic Games Store a la tardor de 2023. Amb la narració de John Rhys-Davies, el tràiler mostra els nans mentre s’aventuren a les perilloses Mines de Moria, recol·lectant recursos i lluitant contra temibles enemics.

Els jugadors poden embarcar-se en solitari o unir-se amb amics en el mode multijugador cooperatiu en línia. The Lord of the Rings: Return to Moria també inclou la construcció de bases, exploració i l’oportunitat de reconstruir i donar forma a l’antic regne de Khazad-dûm. El joc presumeix d’entorns generats de manera procedimental i un creador de personatges personalitzat i complet. Es poden trobar més detalls a la pàgina web i els canals de xarxes socials del joc.