Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat Return to Moria, un nou joc del Senyor dels Anells

Free Range Games i North Beach Games han presentat el primer tràiler de jugabilitat del seu pròxim títol, The Lord of the Rings: Return to Moria, a la Summer Game Fest 2023.

El joc, ambientat en la Quarta Edat de la Terra Mitjana, ofereix una experiència de creació i supervivència i estarà disponible a la PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de l’Epic Games Store a la tardor de 2023. Amb la narració de John Rhys-Davies, el tràiler mostra els nans mentre s’aventuren a les perilloses Mines de Moria, recol·lectant recursos i lluitant contra temibles enemics.

Els jugadors poden embarcar-se en solitari o unir-se amb amics en el mode multijugador cooperatiu en línia. The Lord of the Rings: Return to Moria també inclou la construcció de bases, exploració i l’oportunitat de reconstruir i donar forma a l’antic regne de Khazad-dûm. El joc presumeix d’entorns generats de manera procedimental i un creador de personatges personalitzat i complet. Es poden trobar més detalls a la pàgina web i els canals de xarxes socials del joc.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content