Ordinador PlayStation Xbox

John Carpenter’s Toxic Commando anunciat

Focus Entertainment i Saber Interactive han anunciat John Carpenter’s Toxic Commando, un joc de trets en primera persona cooperatiu inspirat en el terror i l’acció dels anys 80. El joc, que es llançarà el 2024 per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de l’Epic Games Store, permet als jugadors unir-se amb amics i lluitar contra monstres mutants en una experiència intensa i plena d’acció. El tràiler de revelació, mostrat a la Summer Game Fest, ofereix una visió del joc amb una jugabilitat excessiva i un ambient dels anys 80 inspirat en John Carpenter, ple d’acció, humor i terror.

John Bert, director executiu de Focus Entertainment, ha expressat emoció per la col·laboració amb Saber i ha descrit Toxic Commando com una nova incorporació a la seva exitosa associació. Tim Willits, director creatiu de Saber Interactive, ha elogiat la participació de John Carpenter en el projecte, destacant la seva visió única i la seva experiència en contar històries que han elevat l’experiència inspirada en els anys 80. El mateix John Carpenter ha expressat entusiasme pel joc, afirmant que disparar a zombis i éssers monstruosos en gran quantitat serà un punt destacat per als jugadors.

A Toxic Commando, els jugadors assumeixen el paper de mercenaris altament entrenats encarregats de posar fi a un brot sobrenatural causat per l’alliberament del Sludge God. L’objectiu és erradicar els monstres i restaurar l’equilibri a l’àrea utilitzant una varietat d’armes, vehicles i habilitats especials. L’atmosfera immersiva del joc està alimentada per Saber’s Swarm Engine, la mateixa tecnologia darrere de World War Z: Aftermath i el pròxim Space Marine 2.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content