Ordinador PlayStation Xbox

John Carpenter’s Toxic Commando anunciat

Focus Entertainment i Saber Interactive han anunciat John Carpenter’s Toxic Commando, un joc de trets en primera persona cooperatiu inspirat en el terror i l’acció dels anys 80. El joc, que es llançarà el 2024 per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de l’Epic Games Store, permet als jugadors unir-se amb amics i lluitar contra monstres mutants en una experiència intensa i plena d’acció. El tràiler de revelació, mostrat a la Summer Game Fest, ofereix una visió del joc amb una jugabilitat excessiva i un ambient dels anys 80 inspirat en John Carpenter, ple d’acció, humor i terror.

John Bert, director executiu de Focus Entertainment, ha expressat emoció per la col·laboració amb Saber i ha descrit Toxic Commando com una nova incorporació a la seva exitosa associació. Tim Willits, director creatiu de Saber Interactive, ha elogiat la participació de John Carpenter en el projecte, destacant la seva visió única i la seva experiència en contar històries que han elevat l’experiència inspirada en els anys 80. El mateix John Carpenter ha expressat entusiasme pel joc, afirmant que disparar a zombis i éssers monstruosos en gran quantitat serà un punt destacat per als jugadors.

A Toxic Commando, els jugadors assumeixen el paper de mercenaris altament entrenats encarregats de posar fi a un brot sobrenatural causat per l’alliberament del Sludge God. L’objectiu és erradicar els monstres i restaurar l’equilibri a l’àrea utilitzant una varietat d’armes, vehicles i habilitats especials. L’atmosfera immersiva del joc està alimentada per Saber’s Swarm Engine, la mateixa tecnologia darrere de World War Z: Aftermath i el pròxim Space Marine 2.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.