Ordinador

Kwalee i Damage State llancen Scathe: Enforcer Edition

L’editora de jocs britànica Kwalee i el desenvolupador Damage State han anunciat el llançament d’una actualització per a Scathe: Enforcer Edition. L’actualització introdueix dos nous modes, Speedrun i Arcade, juntament amb modificadors personalitzables i diverses millores, ajustos i correccions de errors.

Scathe: Enforcer Edition ja està disponible a l’Epic Games Store amb un descompte de llançament del 33%, a un preu de 15,40 euros. El joc també està disponible a Steam per 22,99 euros.

L’actualització introdueix les següents característiques:

  1. Mode Speedrun: Els jugadors poden mostrar la seva velocitat i precisió en enfrontar-se a cada Guàrdia al seu propi desafiament, amb l’objectiu de batre nous rècords.
  2. Mode Arcade: Una experiència despullada i zen en què els jugadors se centren exclusivament a derrotar els dimonis de color vermell sagnant davant seu. Els jugadors han de mantenir un moviment constant per aconseguir puntuacions elevades.
  3. Modificadors: Scathe ara inclou modificadors personalitzables que permeten als jugadors adaptar el joc a les seves preferències. Aquests modificadors inclouen començar amb totes les armes i conjurs, invulnerabilitat, mode dimoni constant, vides infinites, més dimonis generats i munició il·limitada.

A més, l’actualització ofereix diverses millores, ajustos i correccions de errors per millorar el joc. S’han implementat diverses correccions per solucionar problemes com el moviment de la IA, bloquejos de la IA, parets desalineades en determinades zones i el correcte funcionament dels ponts després d’eliminar tots els dimonis.

Els jugadors poden veure el tràiler de Scathe: Enforcer Edition per obtenir una visió general de les noves característiques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content