Ordinador

Kwalee i Damage State llancen Scathe: Enforcer Edition

Kwalee i Damage State llancen Scathe: Enforcer Edition

L’editora de jocs britànica Kwalee i el desenvolupador Damage State han anunciat el llançament d’una actualització per a Scathe: Enforcer Edition. L’actualització introdueix dos nous modes, Speedrun i Arcade, juntament amb modificadors personalitzables i diverses millores, ajustos i correccions de errors.

Scathe: Enforcer Edition ja està disponible a l’Epic Games Store amb un descompte de llançament del 33%, a un preu de 15,40 euros. El joc també està disponible a Steam per 22,99 euros.

L’actualització introdueix les següents característiques:

  1. Mode Speedrun: Els jugadors poden mostrar la seva velocitat i precisió en enfrontar-se a cada Guàrdia al seu propi desafiament, amb l’objectiu de batre nous rècords.
  2. Mode Arcade: Una experiència despullada i zen en què els jugadors se centren exclusivament a derrotar els dimonis de color vermell sagnant davant seu. Els jugadors han de mantenir un moviment constant per aconseguir puntuacions elevades.
  3. Modificadors: Scathe ara inclou modificadors personalitzables que permeten als jugadors adaptar el joc a les seves preferències. Aquests modificadors inclouen començar amb totes les armes i conjurs, invulnerabilitat, mode dimoni constant, vides infinites, més dimonis generats i munició il·limitada.

A més, l’actualització ofereix diverses millores, ajustos i correccions de errors per millorar el joc. S’han implementat diverses correccions per solucionar problemes com el moviment de la IA, bloquejos de la IA, parets desalineades en determinades zones i el correcte funcionament dels ponts després d’eliminar tots els dimonis.

Els jugadors poden veure el tràiler de Scathe: Enforcer Edition per obtenir una visió general de les noves característiques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.