Ordinador

Team17 anuncia Undead Inc.

Undead Inc., un nou joc de gestió de recursos roguelike, ha estat anunciat per Team17 Digital i Rightsized Games al PC Gaming Show.

En el joc, els jugadors assumiran el paper de director general de la seva pròpia franquícia d’Endswell Medical. Tot i que la franquícia sembla ser una empresa farmacèutica legítima, els jugadors hauran d’efectuar les seves operacions clandestines, incloent-hi el desenvolupament d’armament biològic, productes farmacèutics qüestionables i tecnologia perillosa per obtenir guanys lucratius. Amb el temps, els jugadors hauran de desarrelar la seva operació i establir una nova corporació en una ubicació diferent per continuar amb la seva ambiciosa estratègia de creixement.

Undead Inc. ofereix característiques com investigar i desenvolupar diversos productes ètics, triar diferents biomes per a la construcció de la base, fugir amb els actius adquirits quan són descoberts i gestionar estratègicament el personal. El joc posa èmfasi en la importància de seleccionar el director adequat amb habilitats úniques i antecedents per aconseguir l’èxit.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content