Ordinador

Team17 anuncia Undead Inc.

Undead Inc., un nou joc de gestió de recursos roguelike, ha estat anunciat per Team17 Digital i Rightsized Games al PC Gaming Show.

En el joc, els jugadors assumiran el paper de director general de la seva pròpia franquícia d’Endswell Medical. Tot i que la franquícia sembla ser una empresa farmacèutica legítima, els jugadors hauran d’efectuar les seves operacions clandestines, incloent-hi el desenvolupament d’armament biològic, productes farmacèutics qüestionables i tecnologia perillosa per obtenir guanys lucratius. Amb el temps, els jugadors hauran de desarrelar la seva operació i establir una nova corporació en una ubicació diferent per continuar amb la seva ambiciosa estratègia de creixement.

Undead Inc. ofereix característiques com investigar i desenvolupar diversos productes ètics, triar diferents biomes per a la construcció de la base, fugir amb els actius adquirits quan són descoberts i gestionar estratègicament el personal. El joc posa èmfasi en la importància de seleccionar el director adequat amb habilitats úniques i antecedents per aconseguir l’èxit.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.