Nintendo

Anunciat Super Mario Bros. Wonder per a Switch

Els jugadors de Nintendo Switch tenen alguna cosa emocionant a què mirar endavant, ja que la propera evolució dels jocs Super Mario Bros. de desplaçament lateral 2D, titulada Super Mario Bros. Wonder, està a punt d’arribar a la plataforma. Nintendo ha revelat alguns detalls intrigants sobre el proper joc.

Una de les característiques destacables de Super Mario Bros. Wonder és la introducció de les «Flors Maravelles», que prometen desbloquejar les meravelles del món dins del joc. En tocar una Flor Maravelles es desencadenen diverses transformacions imprevisibles en el joc, com ara tubs animats, enjambres d’enemics i fins i tot canvis d’aparença dels personatges. Es preveu que aquest element dinàmic afegeixi un nivell nou d’emoció i sorpreses a cada nivell, oferint als jugadors experiències úniques i imprevisibles.

Afegint-se a la llista de personatges jugables, la princesa Peach, la princesa Daisy i Yoshi s’uneixen a la llista coneguda de Mario, Luigi i Toad en Super Mario Bros. Wonder. Aquesta ampliació de personatges jugables ofereix als jugadors una gamma més àmplia d’opcions per afrontar els reptes i obstacles del joc.

A més dels nous personatges, el joc introdueix una nova habilitat fresca anomenada Elephant Mario. Aquesta habilitat permet a Mario transformar-se en un elefant, presentant possibilitats intrigants per a la mecànica de joc i les interaccions en els nivells. Més detalls sobre les altres meravelles i característiques del joc s’anunciaran en una data posterior, augmentant l’expectació entre els fans impacients.

Amb la seva mecànica de joc innovadora, transformacions imprevisibles i llista de personatges ampliada, Super Mario Bros. Wonder promet ser una addició emocionant a l’estimada franquícia de Super Mario Bros. Tant els fans com els jugadors poden esperar amb impaciència més actualitzacions i preparar-se per l’arribada del joc més endavant aquest any.

La data oficial de llançament de Super Mario Bros. Wonder s’ha fixat per al 20 d’octubre, exclusivament a la plataforma de Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.