Ordinador PlayStation Xbox

Warhammer 40,000: Space Marine 2 mostra un tràiler cooperatiu

Focus Entertainment i Saber Interactive, en col·laboració amb Games Workshop, han revelat el mode cooperatiu de Warhammer 40,000: Space Marine 2. Els equips han estrenat un tràiler que presenta un intens segment d’acció i escenes cinematogràfiques a la mostra en directe del Summer Game Fest d’enguany. La tan esperada seqüela està confirmada per llançar-se aquest hivern a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC. Les còpies físiques del joc ja es poden pre-ordenar, incloent-hi l’Edició Col·leccionista.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 ofereix una campanya plena d’acció que els jugadors podran experimentar tant en mode individual com en mode cooperatiu. El tràiler de revelació de la campanya cooperativa del joc introdueix una narrativa captivadora centrada en el tinent Titus, un personatge estimat interpretat per l’actor Clive Standen.

Els jugadors podran desencadenar les increïbles habilitats i la brutalitat dels guerrers de l’Emperador utilitzant habilitats mortals i una àmplia gamma d’armament devastador per enfrontar-se a les implacables hordes Tyranid. El mode cooperatiu suporta partides de fins a tres jugadors amb amics o companys controlats per la IA.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content