Sector

Dead Cells supera els 10 milions d’unitats venudes

Dead Cells, el popular joc independent desenvolupat per Evil Empire i Motion Twin, ha assolit una fita significativa venent més de 10 milions de còpies des del seu llançament en accés anticipat a Steam el 2017. L’èxit del joc es deu a diversos factors, incloent-hi el llançament de la versió 1.0 a PC i consoles el 2018, 34 actualitzacions gratuïtes i els llançaments posteriors en plataformes mòbils. Aquests esforços han situat Dead Cells en un territori de vendes poc explorat per a un títol independent, aconseguint un èxit sostingut en mercats globals importants.

Un dels factors clau de la popularitat duradora de Dead Cells ha estat la seva constant entrega d’actualitzacions gratuïtes substancials. Aquestes actualitzacions han introduït noves opcions de jugabilitat, han ampliat l’arsenal d’armes i objectes del joc, han afegit nivells i enemics addicionals i fins i tot han presentat esdeveniments amb personatges d’altres jocs indie coneguts com a Hotline Miami i Shovel Knight. A més, els quatre paquets de contingut descarregable (DLC) pagats del joc, incloent-hi el recent «Return to Castlevania», que va comptar amb una col·laboració amb Konami, han contribuït a continuar el desenvolupament i l’interès pel joc.

Després de la resposta positiva a Dead Cells: Return to Castlevania, Evil Empre està considerant la direcció del joc de cara a futur. Amb un historial d’actualitzacions i expansions d’èxit des que van assumir les operacions en directe de Dead Cells el 2019, l’estudi està explorant idees innovadores per a futures actualitzacions i noves formes de captivar la base de fans apassionats del joc.

Dead Cells també ha rebut lloances crítiques, guanyant diversos premis prestigiosos des del seu llançament el 2018. Va ser nomenat Millor Joc Indie als Premis Golden Joystick del 2018, Millor Joc d’Acció als Premis del Joc del 2018 i Millor Joc Indie als Premis del Joc de Nova York del 2018. L’addició contínua de contingut significatiu ha contribuït al creixement del joc. Així doncs, també s’ha confirmat que el joc encara rebrà contingut addicional, mínim, fins al 2025.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content