Nintendo PlayStation Xbox

JanduSoft publicarà Alchemy Garden a consoles el 7 de setembre

JanduSoft publicarà Alchemy Garden a consoles el 7 de setembre

Alchemy Garden, una encantadora barreja d’alquímia, exploració i simulació de vida, està a punt de captivar els jugadors en arribar a les principals consoles el 7 de setembre. Desenvolupat per MadSushi Games i publicat per JanduSoft, el joc ofereix als jugadors l’oportunitat de personalitzar el seu propi avatar d’alquimista amb diversos estils i vestits. Endinsa’t en l’art de l’alquímia i experimenta amb una àmplia gamma de plantes i minerals per crear pocions captivadores.

Els jugadors també tindran l’oportunitat de gestionar la seva pròpia botiga de pocions, establint preus basats en factors com l’estat de l’establiment, la satisfacció dels clients i la varietat de productes. A més, el joc permet als jugadors explorar el món per descobrir noves plantes i minerals per a emocionants experiments.

Amb un preu de 12,99 €, Alchemy Garden estarà disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series i Nintendo Switch. Prepara’t per desencadenar la teva creativitat i immergir-te en el món màgic d’Alchemy Garden aquest 7 de setembre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.