Nintendo PlayStation

Nickelodeon All-Star Brawl 2 s’estrenarà en format físic a PlayStation i Nintendo Switch

Meridiem Games ha anunciat el llançament de Nickelodeon All-Star Brawl 2 en format físic per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5. El joc promet una experiència de lluita totalment nova, amb una llista ampliada de lluitadors, nous modes, escenaris i mecàniques ajustades per a tots els nivells de joc.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 comptarà amb un mode campanya per a un jugador amb elements roguelike, en el qual hauran d’enfrontar-se al vilà Vlad Plasmius de Danny Phantom per salvar l’univers Nickelodeon. El joc oferirà actuació de veu completa per a tots els personatges jugables, incloent-hi talents com Tom Kenny i Bill Fagerbakke de Bob Esponja.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 ja està disponible per a la seva reserva en format físic des d’ara, i la seva data de llançament està programada per al 24 d’octubre de 2023. Aquesta nova entrega promet ser una opció emocionant i accessible per als fans dels jocs de lluita i els personatges de Nickelodeon.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content