Nintendo PlayStation

Nickelodeon All-Star Brawl 2 s’estrenarà en format físic a PlayStation i Nintendo Switch

Meridiem Games ha anunciat el llançament de Nickelodeon All-Star Brawl 2 en format físic per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5. El joc promet una experiència de lluita totalment nova, amb una llista ampliada de lluitadors, nous modes, escenaris i mecàniques ajustades per a tots els nivells de joc.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 comptarà amb un mode campanya per a un jugador amb elements roguelike, en el qual hauran d’enfrontar-se al vilà Vlad Plasmius de Danny Phantom per salvar l’univers Nickelodeon. El joc oferirà actuació de veu completa per a tots els personatges jugables, incloent-hi talents com Tom Kenny i Bill Fagerbakke de Bob Esponja.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 ja està disponible per a la seva reserva en format físic des d’ara, i la seva data de llançament està programada per al 24 d’octubre de 2023. Aquesta nova entrega promet ser una opció emocionant i accessible per als fans dels jocs de lluita i els personatges de Nickelodeon.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.