Nintendo PlayStation Xbox

Anunciat Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance en format físic

Pròximament es llançarà Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance en format físic per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One i Nintendo Switch. Aquest joc d’acció i aventura, desenvolupat per Bamtang Games, està inspirat en l’aclamada sèrie original de Nickelodeon. Els jugadors tindran l’oportunitat d’immergir-se en l’èpica aventura d’Aang mentre busca dominar els elements.

Reviu els moments inoblidables de la sèrie Avatar mentre t’enfrontes a puzles divertits i desafiants basats en els quatre elements. Explora llocs clau de les quatre nacions, interactua amb personatges icònics, completa missions secundàries, millora les teves habilitats i derrota els adversaris de la Nació del Foc. Sigui jugant sol o amb un amic, el joc ofereix un emocionant mode cooperatiu local per a dos jugadors, amb nou personatges diferents.

Abraça el teu destí i viu l’aventura original d’Aang, repetint qualsevol dels 18 emocionants capítols sempre que vulguis per reviure els teus moments preferits de la sèrie. Explora el món d’Avatar i viatja pels quatre racons de les terres elementals, sigui sol o en mode cooperatiu local amb personatges com Aang, Toph, Sokka i Katara. Domina els elements resolent puzles captivadors i complexos, utilitzant la flexió i les habilitats úniques de l’aigua, la terra, el foc i l’aire.

Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance ja es pot reservar en format físic per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One i Nintendo Switch. La data de llançament oficial s’anunciarà aviat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content