Nintendo PlayStation Xbox

Anunciat Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance en format físic

Pròximament es llançarà Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance en format físic per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One i Nintendo Switch. Aquest joc d’acció i aventura, desenvolupat per Bamtang Games, està inspirat en l’aclamada sèrie original de Nickelodeon. Els jugadors tindran l’oportunitat d’immergir-se en l’èpica aventura d’Aang mentre busca dominar els elements.

Reviu els moments inoblidables de la sèrie Avatar mentre t’enfrontes a puzles divertits i desafiants basats en els quatre elements. Explora llocs clau de les quatre nacions, interactua amb personatges icònics, completa missions secundàries, millora les teves habilitats i derrota els adversaris de la Nació del Foc. Sigui jugant sol o amb un amic, el joc ofereix un emocionant mode cooperatiu local per a dos jugadors, amb nou personatges diferents.

Abraça el teu destí i viu l’aventura original d’Aang, repetint qualsevol dels 18 emocionants capítols sempre que vulguis per reviure els teus moments preferits de la sèrie. Explora el món d’Avatar i viatja pels quatre racons de les terres elementals, sigui sol o en mode cooperatiu local amb personatges com Aang, Toph, Sokka i Katara. Domina els elements resolent puzles captivadors i complexos, utilitzant la flexió i les habilitats úniques de l’aigua, la terra, el foc i l’aire.

Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance ja es pot reservar en format físic per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One i Nintendo Switch. La data de llançament oficial s’anunciarà aviat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.