Jocs en català Ordinador

Exploreu els «Backroom» en català amb Projecte Ce Trencada

Projecte Ce Trencada, un grup dedicat a la promoció de la llengua catalana, ha col·laborat amb White Vortex Games, un estudi independent de videojocs, per traduir el joc Backroom Beyond al català. El joc ja està disponible en aquesta llengua.

Backroom Beyond és un joc de terror i aventura que barreja trencaclosques i plataformes. Amb aquesta nova traducció, els jugadors catalans podran gaudir plenament de l’experiència de joc en la seva llengua.

La col·laboració entre Projecte Ce Trencada i White Vortex Games és un exemple de com les organitzacions poden treballar juntes per promoure la diversitat lingüística en el món dels videojocs. Amb aquesta iniciativa, ambdues esperen contribuir a l’expansió de la presència del català en aquesta indústria.

Backroom Beyond en català ja està disponible a Steam. Aquesta és una gran oportunitat per a gaudir d’una nova aventura en català.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content