Jocs en català Ordinador

Exploreu els «Backroom» en català amb Projecte Ce Trencada

Projecte Ce Trencada, un grup dedicat a la promoció de la llengua catalana, ha col·laborat amb White Vortex Games, un estudi independent de videojocs, per traduir el joc Backroom Beyond al català. El joc ja està disponible en aquesta llengua.

Backroom Beyond és un joc de terror i aventura que barreja trencaclosques i plataformes. Amb aquesta nova traducció, els jugadors catalans podran gaudir plenament de l’experiència de joc en la seva llengua.

La col·laboració entre Projecte Ce Trencada i White Vortex Games és un exemple de com les organitzacions poden treballar juntes per promoure la diversitat lingüística en el món dels videojocs. Amb aquesta iniciativa, ambdues esperen contribuir a l’expansió de la presència del català en aquesta indústria.

Backroom Beyond en català ja està disponible a Steam. Aquesta és una gran oportunitat per a gaudir d’una nova aventura en català.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.