Nintendo PlayStation Xbox

RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe arribarà en format físic a consoles

RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe serà llançat en format físic per a consoles, oferint als jugadors l’oportunitat de construir el parc temàtic dels seus somnis. Aquesta experiència encantadora és adequada per a totes les edats i atraurà tant als fans de les simulacions de parcs temàtics com als entusiastes de les muntanyes russes.

El joc presenta un intuïtiu constructor de muntanyes russes que permet als jugadors crear atraccions emocionants i desafiants que es torcen, s’immersen i giren en totes les direccions. A més, la versió Deluxe inclourà 80 noves atraccions i passejos, el que eleva el nombre total a un increïble total de 200. Aquestes noves incorporacions també inclouran atraccions temàtiques de temporada, la qual cosa afegirà varietat i emoció al joc.

Una de les característiques destacades de RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe és la seva interfície modernitzada, que facilita la construcció del parc utilitzant terrenys de quatre entorns diferents: muntanyes alpines, canons desèrtics, jungles tropicals i fins i tot un paisatge lunar. Això permet als jugadors ser creatius i dissenyar parcs únics i visualment impressionants.

El joc ofereix diversos modes de joc, incloent-hi el Mode Aventura, el Mode Escenari i el Mode Sandbox, que proporcionen varietat i la possibilitat de tornar a jugar. A més, els jugadors tindran l’opció de construir set tipus de muntanyes russes completament personalitzades. La gestió del parc se simplifica amb una interfície fàcil d’emprar i es pot personalitzar cada atracció, muntanya russa, botiga i restaurant amb una varietat de colors.

RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe ja està disponible per reservar en format físic per a Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5. La seva data de llançament està programada per al 3 de novembre de 2023, oferint als entusiastes dels parcs temàtics i les muntanyes russes una emocionant experiència de joc en consoles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.