Ordinador

El mític Betrayer, disponible de manera gratuïta a GOG

El mític Betrayer, disponible de manera gratuïta a GOG

Blackpowder Games ha anunciat que el seu joc de nínxol, Betrayer, ara està disponible de franc a GOG, la popular plataforma de distribució digital. Aquest fet ha generat excitació entre els jugadors, atraient tant a nous jugadors com a aquells que ja coneixen aquest joc d’acció en primera persona. Especialment, després que el joc fos retirat de Steam.

Betrayer, llançat originalment el 2014, transporta els jugadors a un ambient fascinant del segle XVII en una colònia, on hauran de desentranyar una història misteriosa plena de suspens i elements sobrenaturals. L’estil visual únic del joc, amb tons de blanc i negre i l’ocasional taca de color, contribueix a l’atmosfera inquietant i submergeix els jugadors en una experiència d’un altre món.

Tot i que alguns jugadors poden sentir-se inicialment atrets per Betrayer a causa de la seva gratuïtat, és probable que la fascinant història i l’ambientació del joc els mantinguin immersos en el seu món. La decisió de Blackpowder Games de oferir Betrayer de franc no només és un testimoni de la seva confiança en l’atractiu del joc, sinó també una oportunitat perquè els jugadors visquin una aventura sense cap barrera econòmica.

Per reclamar una còpia gratuïta de Betrayer, els jugadors interessats poden visitar el lloc web de GOG i afegir el joc a la seva biblioteca.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.