Ressenyes

Ressenya – GYLT

GYLT, desenvolupat per la reconeguda Tequila Works, és un joc de terror i supervivència que inicialment es va llançar com a exclusiva de Google Stadia el 2019. Per sort, tot i el tancament de la plataforma de Google, el joc, s’ha posat a disposició a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Steam i GOG, permetent a un públic més ampli experimentar aquest títol tant especial.

Una trama captivant

La narrativa del joc és el seu punt més fort. Jugues com a Sally, una jove que busca la seva cosina, desapareguda en una ciutat que ha estat abandonada de manera misteriosa i ara està plena de criatures terrorífiques. La història és una exploració commovedora de la por, la culpa i l’impacte emocional de les nostres accions. És una narrativa que parla tant dels monstres que enfrontem al món real com dels que trobem al joc. A mesura que explorem, trobarem detalls addicionals que ens ajudaran a descobrir, a poc a poc, el rerefons de tot plegat.

Una experiència completa

La jugabilitat de GYLT és una barreja de sigil, resolució de puzles i exploració. La mecànica de sigil està ben implementada, ja que Sally ha de amagar-se o distreure les criatures grotesques que deambulen pel poble. Els puzles estan dissenyats de manera intel·ligent i s’ajusten bé a la narrativa i l’ambientació del joc. S’encoratja i es recompensa l’exploració, amb objectes col·leccionables ocults que proporcionen una visió addicional de la història del joc. A més, podem comabtre els monstres amb la nostra llanterna, tot i que el focus principal del joc se centra en evitar els encontres.

Una meravella audiovisual

Visualment, GYLT és un plaer. L’estil artístic del joc recorda a les pel·lícules de Tim Burton, amb la seva estètica inquietant i gòtica. El poble està bellament representat, amb cada ubicació que té el seu propi aspecte i ambient. El disseny de les criatures és particularment notable, ja que són aterridores i estranyament simpàtiques al mateix temps.

El disseny de so de GYLT és igualment impressionant. La banda sonora del joc és atmosfèrica, complementant perfectament els visuals del joc. La interpretació de veus és excel·lent, amb actuacions plenes d’emoció.

Petits detalls

No obstant això, GYLT no està exempt de defectes. El control del joc pot resultar una mica rebuscat en algunes ocasions, especialment durant les seccions d’infiltració. La dificultat del joc també pot ser inconsistent, amb algunes seccions que són frustrantment difícils mentre que altres són sorprenentment fàcils.

Malgrat aquests problemes, GYLT és un joc que val la pena jugar. La seva narrativa captivadora, els visuals únics i el disseny de so atmosfèric compensen amb escreix els seus petits defectes. És un joc que et quedarà gravat en la memòria molt després d’haver acabat de jugar-lo, un testimoni del poder de la seva narració.

Conclusió

En conclusió, GYLT és un joc bellament inquietant que combina amb habilitat el terror i la fantasia. És un joc que no té por de tractar temes profunds i ho fa amb sensibilitat. Siguis fan dels jocs de terror o simplement amant d’una bona història, GYLT és un joc que mereix la teva atenció.

GYLT

Desenvolupat per la reconeguda Tequila Works, GYLT ens presenta un preciós món replet de terror i carisma, en el que haurem d’acompanyar a la Sally en la seva aventura per rescatar a la seva cosina. Barrejant sigil, trencaclosques i aventura, aquest joc és tot un projecte de passió que val la pena gaudir.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Desenvolupat per la reconeguda Tequila Works, GYLT ens presenta un preciós món replet de terror i carisma, en el que haurem d’acompanyar a la Sally en la seva aventura per rescatar a la seva cosina. Barrejant sigil, trencaclosques i aventura, aquest joc és tot un projecte de passió que val la pena gaudir.

4.1

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per Thunderful

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per