PlayStation

Enchanted Portals arribarà en format físic a PlayStation 5

Enchanted Portals arribarà en format físic a PlayStation 5

Enchanted Portals, el popular joc de plataformes 2D cooperatiu, arribarà pròximament en format físic a PlayStation 5. Aquesta aventura segueix les peripècies dels mags novells Bobby i Penny, que es troben atrapats entre dimensions i necessiten l’ajuda dels jugadors per retornar al seu propi món i recuperar el llibre màgic.

Amb la seva música enganxosa, humor incessant i encantadors dibuixos còmics, Enchanted Portals promet mantenir els jugadors en suspens. Sigui jugant sols o en companyia d’un amic, l’acció sempre és fantàstica i frenètica, amb la màgia com a protagonista.

El joc presenta diversos modes, incloent-hi el cooperatiu i el solitari, així com una col·lecció d’escenaris de plataformes desafiants ambientats en diferents mons i dimensions. Els jugadors hauran d’enfrontar-se a emocionants batalles contra caps, cadascuna amb el seu propi escenari colorit i múltiples fases a superar.

Pel que fa a les habilitats dels personatges, Bobby i Penny compten amb un poderós arsenal d’encanteris i moviments, com l’ús de foc, gel i vent. A més, podran realitzar un salt doble per tenir un major control aeri, protegir-se amb una bombolla màgica que bloqueja els atacs, volar en una escombra i nedar sota l’aigua.

Els jugadors també hauran d’enfrontar-se a diferents efectes d’estat que posaran a prova les seves habilitats, com restriccions de salt o la incapacitat per atacar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.