PlayStation

Enchanted Portals arribarà en format físic a PlayStation 5

Enchanted Portals, el popular joc de plataformes 2D cooperatiu, arribarà pròximament en format físic a PlayStation 5. Aquesta aventura segueix les peripècies dels mags novells Bobby i Penny, que es troben atrapats entre dimensions i necessiten l’ajuda dels jugadors per retornar al seu propi món i recuperar el llibre màgic.

Amb la seva música enganxosa, humor incessant i encantadors dibuixos còmics, Enchanted Portals promet mantenir els jugadors en suspens. Sigui jugant sols o en companyia d’un amic, l’acció sempre és fantàstica i frenètica, amb la màgia com a protagonista.

El joc presenta diversos modes, incloent-hi el cooperatiu i el solitari, així com una col·lecció d’escenaris de plataformes desafiants ambientats en diferents mons i dimensions. Els jugadors hauran d’enfrontar-se a emocionants batalles contra caps, cadascuna amb el seu propi escenari colorit i múltiples fases a superar.

Pel que fa a les habilitats dels personatges, Bobby i Penny compten amb un poderós arsenal d’encanteris i moviments, com l’ús de foc, gel i vent. A més, podran realitzar un salt doble per tenir un major control aeri, protegir-se amb una bombolla màgica que bloqueja els atacs, volar en una escombra i nedar sota l’aigua.

Els jugadors també hauran d’enfrontar-se a diferents efectes d’estat que posaran a prova les seves habilitats, com restriccions de salt o la incapacitat per atacar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content