Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

L’esperat Blasphemous 2 obre reserves

The Game Kitchen i Team17 Digital han anunciat que les reserves per a Blasphemous 2, la molt esperada seqüela, ja estan disponibles. El joc es pot reservar per a la Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC. També hi ha disponible una versió Digital Deluxe exclusiva per a Steam, que inclou la banda sonora oficial i un llibre d’art digital.

El llançament mundial en plataformes digitals està previst per al 24 d’agost. A més, les edicions físiques de Blasphemous 2 es posaran a la venda a Europa per a Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series X|S a càrrec d’Astragon Entertainment.

El preu de les edicions digitals serà de 29,99 euros en totes les plataformes, amb un descompte del 10% aplicat a les reserves. Les edicions físiques tindran un preu de venda de 34,99 euros per a Xbox Series X|S i PlayStation 5, i de 39,99 € per a Nintendo Switch.

Blasphemous 2 ofereix als jugadors tres armes úniques per dominar, un conjunt de habilitats millorades i un món no lineal ple de paisatges grotescs, trampes i enemics desafiants. Els jugadors hauran d’enfrontar-se a intenses batalles contra caps i descobrir secrets oblidats en la seva missió per evitar el naixement profètic d’un nou Fill del Miracle.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.