Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

L’esperat Blasphemous 2 obre reserves

The Game Kitchen i Team17 Digital han anunciat que les reserves per a Blasphemous 2, la molt esperada seqüela, ja estan disponibles. El joc es pot reservar per a la Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC. També hi ha disponible una versió Digital Deluxe exclusiva per a Steam, que inclou la banda sonora oficial i un llibre d’art digital.

El llançament mundial en plataformes digitals està previst per al 24 d’agost. A més, les edicions físiques de Blasphemous 2 es posaran a la venda a Europa per a Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series X|S a càrrec d’Astragon Entertainment.

El preu de les edicions digitals serà de 29,99 euros en totes les plataformes, amb un descompte del 10% aplicat a les reserves. Les edicions físiques tindran un preu de venda de 34,99 euros per a Xbox Series X|S i PlayStation 5, i de 39,99 € per a Nintendo Switch.

Blasphemous 2 ofereix als jugadors tres armes úniques per dominar, un conjunt de habilitats millorades i un món no lineal ple de paisatges grotescs, trampes i enemics desafiants. Els jugadors hauran d’enfrontar-se a intenses batalles contra caps i descobrir secrets oblidats en la seva missió per evitar el naixement profètic d’un nou Fill del Miracle.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content