Nintendo PlayStation

El videojoc de Konosuba s’estrenarà en format físic

Meridiem Games ha anunciat que KONOSUBA – Gods blessing on this world! Love for these clothes of desire! arribarà en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation 4. En aquest joc, els jugadors seguiran les peripècies de Kazuma i el seu equip mentre s’enfronten a una misteriosa «losa negra» que concedeix desitjos contraris a les seves personalitats.

En aquesta novel·la visual, els fans podran gaudir d’una nova història amb tot el repartiment complet dels seus personatges preferits de la sèrie. Cada heroïna té el seu propi final i imatges especials, i els jugadors tindran l’oportunitat d’influir en el desenvolupament de la trama a través de les seves decisions.

La gestió de recursos i temps és clau en el joc, ja que els jugadors hauran d’obtenir ingredients per crear vestits complint diverses tasques i missions. A més, podran omplir el planificador setmanal de cada personatge segons els seus punts forts per aconseguir fons i recursos addicionals.

Una de les característiques més emocionants del joc són els vestits mítics creats per a cada personatge. Els jugadors podran experimentar girades inesperades en la personalitat dels seus herois preferits a mesura que usen les peces maleïdes.

KONOSUBA – Gods blessing on this world! Love for these clothes of desire! estarà disponible per reservar en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation 4, amb una data de llançament prevista per a 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content