Mòbil

Guardian Tales celebra el seu tercer aniversari amb diferents esdeveniments

Guardian Tales celebra el seu tercer aniversari amb esdeveniments i recompenses pels seus seguidors. Desenvolupat per Kakao Games, ha assolit fites importants des del seu llançament i per commemorar aquesta ocasió especial, s’han preparat nombroses sorpreses.

Un dels canvis més notables és la incorporació de la nova heroïna, Baby Dokkaebi Eunha, la història de la qual se centra en la recerca de la seva mare, a qui va haver de deixar enrere després d’un devastador atac al seu poble. A més a més, els jugadors de Guardian Tales trobaran que el castell de Heavenhold, lloc central del joc, ha estat completament remodelat per al aniversari. En aquest nou ambient, Little Princess tindrà interaccions inèdites.

Durant el període festiu, des d’avui fins al 7 d’agost, Guardian Tales recompensarà els seus seguidors amb generoses invocacions gratuïtes. Cada dia, els jugadors rebran 10 invocacions gratuïtes, sumant un total de 130 invocacions gratuïtes durant tot l’esdeveniment! Aquesta oportunitat ajudarà els jugadors a desbloquejar herois, incloent-hi la recent arribada, Baby Dokkaebi Eunha.

A més de les invocacions gratuïtes, hi haurà un esdeveniment especial del pla de desenvolupament, on els jugadors podran completar reptes al joc per obtenir recompenses. Però les celebracions no es limitaran únicament al joc, ja que Guardian Tales ha preparat una sèrie d’esdeveniments comunitaris addicionals als seus canals oficials de xarxes socials, com Twitter, Facebook i Discord.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.