Ordinador Sector

Blizzard publicarà els seus jocs a Steam, començant per Overwatch 2

Blizzard Entertainment ha anunciat que Overwatch 2 estarà disponible a Steam a partir del 10 d’agost. Aquesta decisió forma part del compromís de Blizzard per fer que els seus jocs siguin accessibles als jugadors de tot el món i permetre’ls triar la seva plataforma preferida.

Tot i que Battle.net continua sent la plataforma principal de Blizzard per als jugadors de PC, la incorporació d’Overwatch 2 a Steam té com a objectiu trencar barreres i proporcionar més opcions als jugadors. Es preveu que la col·laboració entre Blizzard i Valve beneficiï tant els jugadors com els desenvolupadors, ja que els usuaris de Steam podran gaudir del joc aprofitant les funcionalitats de la plataforma.

Overwatch 2 a Steam requerirà que els jugadors connectin els seus comptes a Battle.net per jugar en diferents plataformes. La presència del joc a Steam també oferirà funcionalitats addicionals com els assoliments de Steam i la capacitat d’invitar amics de la plataforma a unir-se al joc. Més endavant, es compartiran més detalls sobre possibles futurs jocs que arribaran a Steam de la mà de Blizzard.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content