Ordinador Sector

Blizzard publicarà els seus jocs a Steam, començant per Overwatch 2

Blizzard Entertainment ha anunciat que Overwatch 2 estarà disponible a Steam a partir del 10 d’agost. Aquesta decisió forma part del compromís de Blizzard per fer que els seus jocs siguin accessibles als jugadors de tot el món i permetre’ls triar la seva plataforma preferida.

Tot i que Battle.net continua sent la plataforma principal de Blizzard per als jugadors de PC, la incorporació d’Overwatch 2 a Steam té com a objectiu trencar barreres i proporcionar més opcions als jugadors. Es preveu que la col·laboració entre Blizzard i Valve beneficiï tant els jugadors com els desenvolupadors, ja que els usuaris de Steam podran gaudir del joc aprofitant les funcionalitats de la plataforma.

Overwatch 2 a Steam requerirà que els jugadors connectin els seus comptes a Battle.net per jugar en diferents plataformes. La presència del joc a Steam també oferirà funcionalitats addicionals com els assoliments de Steam i la capacitat d’invitar amics de la plataforma a unir-se al joc. Més endavant, es compartiran més detalls sobre possibles futurs jocs que arribaran a Steam de la mà de Blizzard.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.