Mòbil Nintendo

Pokémon Sleep ja disponible a Android i iOS

En una emocionant novetat per als fans de Pokémon arreu del món, el tan esperat Pokémon Sleep ja està disponible per a descarregar. Aquest innovador joc mòbil, anunciat per The Pokémon Company el 2019, ha estat esperat amb impaciència pels fans per la seva promesa de convertir el son en entreteniment.

Pokémon Sleep té com a objectiu proporcionar una experiència única mitjançant el seguiment del temps que els usuaris dormen, utilitzant aquestes dades per afectar el joc. El joc està dissenyat per fomentar hàbits de son saludables recompensant els jugadors per una bona nit de son. Aquest enfocament innovador del joc forma part de l’estratègia més ampla de The Pokémon Company per fer que el fet de despertar al matí sigui divertit.

El joc està desenvolupat per SELECT BUTTON, els creadors del joc mòbil Magikarp Jump. Pokémon Sleep és compatible amb dispositius iOS i Android i es pot descarregar des de l’App Store i Google Play Store, respectivament.

Juntament amb el llançament de Pokémon Sleep, The Pokémon Company també ha posat a la venda el dispositiu Pokémon GO Plus +. Aquest dispositiu funciona com un Pokémon GO Plus estàndard durant el dia, però a la nit, es pot col·locar al llit per fer un seguiment de les dades del son. La informació s’envia després al telèfon intel·ligent de l’usuari a través de Bluetooth per influir en el seu joc de Pokémon Sleep.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.