Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Broforce estrenarà una gran actualització gratuïta

Broforce estrenarà una gran actualització gratuïta

Broforce Forever, el popular videojoc conegut pel seu tema patriòtic, està a punt de llançar la seva esperada actualització gratuïta el 8 d’agost. El joc, venerat pels jugadors amants de la llibertat a tot el món, estarà disponible per a PC, PlayStation 4, Nintendo Switch i per primera vegada, Xbox One a través de Game Pass.

La darrera actualització de Broforce Forever promet oferir una campanya millorada i ampliada, sis nous personatges, quatre nivells desafiant per difondre la democràcia i correccions de bugs crucials per millorar el joc.

Els desenvolupadors del joc animen els jugadors que ja hi han jugat a immergir-se completament en l’experiència tornant a jugar tota la campanya, gaudint de l’emoció i l’acció per sempre.

Per celebrar el proper llançament, Broforce estarà disponible amb un generós descompte del 80% a Steam a partir d’aquest diumenge, 30 de juliol, una oferta irresistible per a fans fidels i novells.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

Els comentaris estan tancats.