Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Broforce estrenarà una gran actualització gratuïta

Broforce Forever, el popular videojoc conegut pel seu tema patriòtic, està a punt de llançar la seva esperada actualització gratuïta el 8 d’agost. El joc, venerat pels jugadors amants de la llibertat a tot el món, estarà disponible per a PC, PlayStation 4, Nintendo Switch i per primera vegada, Xbox One a través de Game Pass.

La darrera actualització de Broforce Forever promet oferir una campanya millorada i ampliada, sis nous personatges, quatre nivells desafiant per difondre la democràcia i correccions de bugs crucials per millorar el joc.

Els desenvolupadors del joc animen els jugadors que ja hi han jugat a immergir-se completament en l’experiència tornant a jugar tota la campanya, gaudint de l’emoció i l’acció per sempre.

Per celebrar el proper llançament, Broforce estarà disponible amb un generós descompte del 80% a Steam a partir d’aquest diumenge, 30 de juliol, una oferta irresistible per a fans fidels i novells.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content