Ordinador PlayStation Xbox

Tots els anuncis del Final Fantasy XIV Fan Festival

SQUARE ENIX ha revelat detalls sobre la propera expansió del seu estimat MMO, FINAL FANTASY XIV Online. Amb el títol «Dawntrail», l’expansió està programada per llançar-se a l’estiu de 2024 i promet portar una gran quantitat de contingut i funcions noves al joc.

Durant el Fan Festival 2023 a Las Vegas, el productor i director Naoki Yoshida va anunciar va oferir als fans un nou tràiler avançat. L’expansió portarà els jugadors en un viatge a Tural, presentant-los llocs com la muntanyosa Urqopacha i el bosc de Yak T’el.

L’expansió Dawntrail estarà plena de contingut fresc, incloent-hi un augment del nivell màxim de 90 a 100, múltiples noves professions i noves tribus aliades com la simpàtica Pelupelu, que resideixen a Urqopacha. A més, els jugadors podran explorar noves masmorres, participar en contingut essencial de batalla com FATEs, Hunts, Treasure Hunts i missions secundàries, entre moltes altres coses.

Una de les funcions més esperades és la primera actualització gràfica del joc, tant per als personatges com per als escenaris del món. Això inclourà millores en l’atractiu estètic global, textures i ombres de major resolució i qualitats de material millorades.

A més, SQUARE ENIX va sorprendre els fans anunciant que la prova gratuïta actual de FINAL FANTASY XIV Online s’ampliarà encara més durant el Patch 6.5. Així doncs, permetrà als nous jugadors accedir a tot el contingut de l’expansió Stormblood, sense restriccions de nivell o temps de joc fins al nivell 70.

Una altra revelació emocionant va arribar en forma de col·laboració amb Microsoft. L’esperada versió de FINAL FANTASY XIV Online per a Xbox es llançarà a la Xbox Series X|S a la primavera de 2024, amb una beta oberta programada durant la sèrie Patch 6.5x. Els usuaris de la Xbox Series X podran gaudir del suport 4K per a la versió digital.

Finalment, es va anunciar una col·laboració amb Fall Guys de Mediatonic, amb el «Warriors of Light Fame Pass» que s’estrenarà a Fall Guys el 22 d’agost de 2023. A més, FINAL FANTASY XIV Online inclourà una atracció inspirada en Fall Guys a la Gold Saucer.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.