Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Exoprimal estrena el mode de joc «Savage Gauntlet»

Exoprimal estrena el mode de joc «Savage Gauntlet»

Leviathan ha autoritzat el llançament de «Savage Gauntlet», una nova modalitat cooperativa per a Exoprimal. Disponible de manera gratuïta per a tots els jugadors d’Exoprimal a diverses plataformes, incloent-hi Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Steam, Savage Gauntlet porta els jugadors al següent nivell amb missions especials i desafiaments intensos de jugador contra entorn (PvE).

Per desbloquejar Savage Gauntlet, els jugadors han de completar la història en el mode Dino Survival. Un cop desbloquejat, cinc Exofighters poden formar equip per enfrontar-se a desafiaments dinàmics de PvE que canvien setmanalment, oferint un alt nivell de dificultat per als jugadors experimentats. Les missions també ofereixen l’oportunitat als jugadors de competir a les classificacions globals, amb l’objectiu d’aconseguir el temps més ràpid.

Els jugadors poden repetir les missions d’atac de temps, cosa que els permet descobrir noves estratègies i millorar les seves classificacions. Les combinacions d’equips i mòduls es poden experimentar per millorar el rendiment, i els grups que assoleixin altes puntuacions rebran recompenses per les seves gestes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.