Jocs en català Ordinador

Classic Sport Driving estrena traducció al català

Projecte Ce Trencada, conegut per la seva dedicació a la traducció de contingut digital a la llengua catalana, ha aconseguit un altre gran èxit amb la traducció del videojoc Classic Sport Driving. Aquesta notícia és una gran victòria per a la comunitat de jugadors catalans, que ara podran gaudir d’aquesta experiència de conducció retro en la seva llengua.

Classic Sport Driving, desenvolupat per Pixel Wrappers, és un joc de carreres inspirat en l’estil retro que busca proporcionar una experiència de conducció autèntica. El joc ofereix pistes il·limitades de punt a punt amb entorns dibuixats a mà i condicions meteorològiques variables. A més, inclou proves de temps i carreres diàries amb taules de classificació. Ara, amb la traducció al català, aquesta experiència de joc es fa més accessible per a un públic més ampli.

Classic Sport Driving ja està disponible a Steam per 14,99 euros. Aquest preu és una gran oferta per a un joc que ofereix una experiència de conducció única i ara, gràcies a Projecte Ce Trencada, en català.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Classic Sport Driving estrena traducció ...

    10/07/2023

    […] Projecte Ce Trencada ha aconseguit un altre gran èxit amb la traducció del videojoc Classic Sport Driving.  […]

Els comentaris estan tancats.