Sector

EA està treballant en un joc de Black Panther

EA està treballant en un joc de Black Panther

L’estudi de desenvolupament Cliffhanger Games (EA), amb seu a Seattle, ha estat anunciat com a desenvolupador d’un joc original de Black Panther en col·laboració amb Marvel Games. El joc serà una experiència d’acció i aventura en tercera persona per a un sol jugador. La missió de l’estudi és crear un món expansiu i immersiu que permeti als jugadors assumir el paper del protector de Wakanda, Black Panther.

“Engegant-se en aquest viatge extraordinari, estem encantats de treballar amb Marvel Games per assegurar-nos que creem cada aspecte de Wakanda, la seva tecnologia, els seus herois i la nostra pròpia història original amb l’atenció als detalls i l’autenticitat que el món de Black Panther es mereix”, va dir l’estudi.

Cliffhanger Games reunirà i contractarà un equip divers de desenvolupadors talentosos en els pròxims anys.