Sector

EA està treballant en un joc de Black Panther

L’estudi de desenvolupament Cliffhanger Games (EA), amb seu a Seattle, ha estat anunciat com a desenvolupador d’un joc original de Black Panther en col·laboració amb Marvel Games. El joc serà una experiència d’acció i aventura en tercera persona per a un sol jugador. La missió de l’estudi és crear un món expansiu i immersiu que permeti als jugadors assumir el paper del protector de Wakanda, Black Panther.

“Engegant-se en aquest viatge extraordinari, estem encantats de treballar amb Marvel Games per assegurar-nos que creem cada aspecte de Wakanda, la seva tecnologia, els seus herois i la nostra pròpia història original amb l’atenció als detalls i l’autenticitat que el món de Black Panther es mereix”, va dir l’estudi.

Cliffhanger Games reunirà i contractarà un equip divers de desenvolupadors talentosos en els pròxims anys.


També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content