Sector

gamescom promet una edició 2023 de rècord

gamescom promet una edició 2023 de rècord

gamescom 2023, un dels esdeveniments de videojocs més esperats de l’any, s’està preparant per a una extraordinària celebració de cinc dies aquest agost a Köln, Alemanya. Els organitzadors han anunciat que l’esdeveniment d’enguany comptarà amb més expositors de 60 nacions diferents i una superfície d’exposició més gran en comparació amb l’impressionant esdeveniment de l’any passat.

Una emocionant novetat de gamescom 2023 és la inclusió de 33 pavellons nacionals que representen 26 nacions, reflectint l’atractiu internacional en creixement de l’esdeveniment. Amb un augment de 10.000 metres quadrats en l’espai d’exposició brut, l’àrea total arribarà a uns impressionants 230.000 metres quadrats, establint un nou rècord per a gamescom. A més, el nombre d’estats representats ha augmentat a 60, enfront dels 53 de l’any anterior.

L’Opening Night Live, una part molt esperada de gamescom, es preveu que sigui un gran espectacle amb un fort interès per part dels editors i desenvolupadors. L’esdeveniment serà presentat per Geoff Keighley, i IGN s’ha compromès una vegada més a produir gamescom Studio, l’emissió en directe oficial que mostrarà els millors jocs, demos, notícies, entrevistes i llançaments de jocs directament des del recinte de l’esdeveniment.

Tim Endres, el director de gamescom a Koelnmesse, ha expressat el seu entusiasme pel creixement de l’esdeveniment i el suport de la indústria, dient: “Estic especialment content que hàgim rebut tant suport de la indústria i que grans empreses que han estat absents els darrers anys participin enguany. A més, l’obertura a altres indústries relacionades, com el sector de l’emissió en línia, està donant fruits, destacant el gran atractiu de gamescom.”

Empreses com Nintendo, Ubisoft, Amazon Games i Xbox ja han confirmat la seva presència a gamescom 2023. Es preveu que molts altres líders de la indústria s’hi sumin, amb anuncis addicionals que es faran en les setmanes vinents.

Felix Falk, el director general de game – l’Associació Alemanya de la Indústria de Videojocs, ha subratllat la importància internacional de gamescom, afirmant: “Els videojocs són un fenomen internacional: unes 3.000 milions de persones juguen arreu del món. Per a aquesta comunitat internacional, gamescom és l’esdeveniment destacat.” També ha destacat la importància dels esdeveniments centrals on la comunitat dels videojocs i la indústria es poden reunir, celebrant els jocs i mostrant l’immens impacte de la indústria. Falk ha expressat la seva emoció per gamescom 2023, destacant els milions de persones d’arreu del món que esperen amb impaciència l’esdeveniment, tant en persona a Köln com a nivell mundial de forma digital.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.