Nintendo PlayStation

Dolphin Spirit – Ocean Mission presenta un nou tràiler

Microids i l’estudi Magic Pockets presenten el primer tràiler de Dolphin Spirit – Ocean Mission, un emocionant joc d’aventures que transportarà els jugadors a la fascinant illa tropical de Maupiroa. Acompanyats pel carismàtic dofí Keanu, els jugadors podran explorar l’impressionant món submarí de Maupiroa i descobrir els seus encantadors habitants. A més de la diversió i l’emoció, els jugadors tindran l’oportunitat d’ajudar a una associació ecologista local en la seva missió de salvar l’illa i restaurar el seu preuat ecosistema.

Durant el seu viatge, els jugadors comptaran amb un còdex, un quadern d’investigació que registra les missions assignades i proporciona informació valuosa sobre la flora i la fauna de l’illa. Aquest còdex també inclou una secció dedicada al medi ambient, on es detallen les causes i les conseqüències de la contaminació en la natura i s’ofereixen consells pràctics sobre com preservar-la.

L’edició estàndard de Dolphin Spirit – Ocean Mission estarà disponible per a PlayStation 5, PlayStation 4 i Nintendo Switch i inclourà el joc en si, dues postals i adhesius.

Dolphin Spirit – Ocean Mission promet ser una experiència única i desafiadora. Els jugadors s’immergiran en una emocionant història plena de misteri i màgia, on descobriran els secrets dels tòtems màgics mentre exploren la rica herència dels seus avantpassats. Juntament amb el seu fidel company dofí, Keanu, els jugadors participaran en missions de conservació de l’associació local i podran capturar fotografies de l’admirable fauna de l’illa per completar el seu còdex. Aquest joc ofereix l’oportunitat de meravellar-se davant de paisatges submarins salvatges i colorits, alhora que s’aprèn sobre la importància de preservar l’ecosistema marí i s’utilitzen els poders del jugador per ajudar a la vida marina en perill.

Dolphin Spirit – Ocean Mission ja es pot reservar en format físic per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch, i la seva data de llançament està programada per al 28 de setembre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.