Ordinador PlayStation Xbox

Rashid s’uneix a Street Fighter 6 com a nou personatge jugable

Street Fighter 6 continua evolucionant amb l’addició de Rashid. Capcom ha anunciat que Rashid farà el seu debut el 24 de juliol, a través de diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC a través de Steam.

L’arribada de Rashid porta contingut nou per als jugadors en els tres modes de joc. En el mode World Tour, els jugadors podran conèixer a Rashid en el nou mode història de Street Fighter 6. Tindran l’oportunitat d’aprendre i aplicar els moviments de Rashid a la configuració de moviments del seu propi avatar personalitzat, aprofundir en el seu passat i establir un vincle més fort amb aquest últim personatge mestre.

El mode Fighting Ground dóna la benvinguda a Rashid com el 19è personatge jugable. Els jugadors tindran l’oportunitat de dominar els seus nous i únics moviments, afegint una capa més de diversitat a la llista de personatges del joc.

Per als jugadors que busquin equipament i objectes relacionats amb Rashid, el «Rashid Arrives!» Fighting Pass en el mode Battle Hub ofereix una varietat de col·leccionables, emotes i més. El Fighting Pass d’aquest mes és una oportunitat perfecta per millorar l’experiència amb Rashid.

Els jugadors poden desbloquejar a Rashid si són propietaris de l’Edició Deluxe, l’Edició Ultimate o el Passi de Personatge de l’Any 1.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content