Ordinador PlayStation Xbox

Rashid s’uneix a Street Fighter 6 com a nou personatge jugable

Street Fighter 6 continua evolucionant amb l’addició de Rashid. Capcom ha anunciat que Rashid farà el seu debut el 24 de juliol, a través de diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC a través de Steam.

L’arribada de Rashid porta contingut nou per als jugadors en els tres modes de joc. En el mode World Tour, els jugadors podran conèixer a Rashid en el nou mode història de Street Fighter 6. Tindran l’oportunitat d’aprendre i aplicar els moviments de Rashid a la configuració de moviments del seu propi avatar personalitzat, aprofundir en el seu passat i establir un vincle més fort amb aquest últim personatge mestre.

El mode Fighting Ground dóna la benvinguda a Rashid com el 19è personatge jugable. Els jugadors tindran l’oportunitat de dominar els seus nous i únics moviments, afegint una capa més de diversitat a la llista de personatges del joc.

Per als jugadors que busquin equipament i objectes relacionats amb Rashid, el «Rashid Arrives!» Fighting Pass en el mode Battle Hub ofereix una varietat de col·leccionables, emotes i més. El Fighting Pass d’aquest mes és una oportunitat perfecta per millorar l’experiència amb Rashid.

Els jugadors poden desbloquejar a Rashid si són propietaris de l’Edició Deluxe, l’Edició Ultimate o el Passi de Personatge de l’Any 1.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.